Minijatura
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Minijatura
Ne bih ja pušio iz te plastike 

-
Stari surf pozdravlja ovo :like:
Ziv bio, nocu dronovao

Ziv bio, nocu dronovao

sinisake wrote:Ovi reverberatori sa chata ™, a i TH2 Overloud, poctakose me da napravim ovo:
Still There (part 2)
Bacite koju... i nije neka konpozicija, melodija - minimalka, vise se radilo na atmosveri.
Fino bato, fiiiino!

Ajmo, rasplet sad!
A, da, moze i to da se koristi, ponekad...Vol pot, vol pot, vol pot, vol pot!!! :protestanti:![]()

A, matoree, jos si na netu? Ako, ziv bijo!Kill surf city wrote:Stari surf pozdravlja ovo :like:![]()
Ziv bio, nocu dronovao![]()

Fala! E, znas koji sam efekat turio na szolo? He, he, he...[b]F[/b]UzzY wrote:
Fino bato, fiiiino!Emooocija
Ajmo, rasplet sad!

Cuje se, cuje se...sinisake wrote:Salim se malo, ni ne cuje se da je faz.![]()

Odlicno ti ovo sinisho, jos malo da se navezbas pa te u Sunn O))) saljemo

ahaahhaha, ccciro, fala, pa nije valjda dotle doslo?!?
No doduse, moze, ako ce da se nosi siljeze ™ (trazio sam tu sliku, ne mogu da je nadjem).

No doduse, moze, ako ce da se nosi siljeze ™ (trazio sam tu sliku, ne mogu da je nadjem).

Here you go:sinisake wrote:(trazio sam tu sliku, ne mogu da je nadjem).

E, to je to! Hvala! To je vec dronovanje, ljucko...

sinisake wrote: Fala! E, znas koji sam efekat turio na szolo? He, he, he...![]()
Salim se malo, ni ne cuje se da je faz.
![]()

Treba i ona, slazem se. 

Vidim ja, lagano izlazi krem™ iz tebe
Ako. Još malo da se poradi na feedbacku preko nekog jačala, da drma majk, i isteraćemo mi tu muziku za liftove iz tebe
Kraj (tj poslednjih 5 sec) je do jaja, šteta što ga nisi produžio još malo.

Ih, pa to se uvek radi, kad se malo popije na svirki. Na svirkama obicno idem na noise zaplete/rasplete, jerbo bolje solaziram kraj kompjutora, kuci, i bez alkohola, zacudo.Još malo da se poradi na feedbacku preko nekog jačala, da drma majk

tu muziku za liftove

Ovo cu shvatiti samo kao vrlo smelu metaforu, da ne bih shvatio kao uvredu.

Ma ne mora da bude noise, samo da se oseti da postoji nešto i iza samog tona, što realno ne može da se izvuče na konpu™. Zato sam ja i ganjao nekog malog trandžu za gajbu 
A preporučujem ti da probaš Mini Moog, ako već nisi. Ima nekako prirodnije i vlažnije farbe, skroz retro, ne mora previše da se pegla reverbovima i dodatnim panovanjima. Poslušaj ovu moju matoru aplikaciju za iStock Audio, uglavnom bez ikakvih post-intervencija (osim što đitra sa zavrnutim tone potom (tona džidže?) i otpanjenim basovima na EQ imitira bas
) Meni ultimativni kljava plugin.
Uf, sad sam se primio, al brzo će me proći, lenj sam ja suviše

A preporučujem ti da probaš Mini Moog, ako već nisi. Ima nekako prirodnije i vlažnije farbe, skroz retro, ne mora previše da se pegla reverbovima i dodatnim panovanjima. Poslušaj ovu moju matoru aplikaciju za iStock Audio, uglavnom bez ikakvih post-intervencija (osim što đitra sa zavrnutim tone potom (tona džidže?) i otpanjenim basovima na EQ imitira bas

Uf, sad sam se primio, al brzo će me proći, lenj sam ja suviše

A matoree, vidim da mozes i ti liftadzija da budes, kad treba.
Nisam probao mooga, malo sam se igrao sa midi varijantama (kuckao note, nemam midi klavijuru), pa mi brzo dosadilo.

Nisam probao mooga, malo sam se igrao sa midi varijantama (kuckao note, nemam midi klavijuru), pa mi brzo dosadilo.

Sinisa da li si ti mozda radio muziku za film "Ptice koje nikad ne polete?"