Charlie From Stadium - Don't forget me La Cigale (RHCP)

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Locked
sinisake
The original one

Re: Charlie From Stadium - Don't forget me La Cigale (RHCP)

Post by sinisake » 24 Aug 2010, 13:30

Duane wrote: ako je za baketheda culo uopste 200 000 ljudi, strava :mrgreen:

pitaj nekog na ulici jel cuo za zeppeline, pa pitaj jel cuo za bucketheda... r'n'r je na ulici, a ne po kućama probirljivih muzikanata...
Cekaj samo da odrzi koncert na Exitu, i eto mora novih 'fanova', sa kofama na glavama. :mrgreen:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 24 Aug 2010, 13:33

sinisake wrote:
Cekaj samo da odrzi koncert na Exitu, i eto mora novih 'fanova', sa kofama na glavama. :mrgreen:
Je l' tako i vama bilo? :mrgreen:

vasko

Post by vasko » 24 Aug 2010, 13:39

ne razumem temu?

sinisake
The original one

Post by sinisake » 24 Aug 2010, 13:45

Guitar_thrill wrote:
sinisake wrote:
Je l' tako i vama bilo? :mrgreen:
Nama, kojim 'nama'? :?:

Nije, ali Fejt No Moretu jeste, a Pepersima pogotovo, mada su oni bili na livadi u Indjiji. :mrgreen:

A, opet, Muse i Jeff Beck nisu mnogo popularniji kod nas, ni posle koncerata. Sta da se radi...

Tenji

Post by Tenji » 24 Aug 2010, 14:03

Ko zna da li bismo i mi culi za Bucketheada da nije svirao u Gunsima...
Ne verujem da bi se bog zna kako proslavio u Srbiji da odrzi neki koncert... Eto, Paul Gilbert je bio, nesto ne vidim horde njegovih fanova, a kontam da su oni tu negde u istoj klasi... :D

Bluesko

Post by Bluesko » 24 Aug 2010, 14:07

Duane wrote:
Bluesko wrote:I Buckethead moze da oduva 200 000 ljudi, fes, al` je frik i boli ga ^^
ako je za baketheda culo uopste 200 000 ljudi, strava :mrgreen:

pitaj nekog na ulici jel cuo za zeppeline, pa pitaj jel cuo za bucketheda... r'n'r je na ulici, a ne po kućama probirljivih muzikanata...
Culi za Zeppeline k`o sto su culi za Madagaskar... A pitaj na ulici jel cuo neko za Dvejna Olmena?? Ili Grateful Dead.....
Sonic Youth..... Burning Speara...... Weather report....Arctic Monkeys... Ali su culi svi za Stonse, EKV, Pepperse, Doorse, NIrvanu... I to ne znaci nista

U Budvi su na Madonu i Stonse molili ljude u prolazu da dodju na gig, a u Beogradu je mali milion ljudi otislo da bi rekli da su bili na Stonsima, uz to su mozda otplesali uz Satisfaction, al` ono, znali ljudi refren i to je to....

sinisake
The original one

Post by sinisake » 24 Aug 2010, 14:08

a kontam da su oni tu negde u istoj klasi... :D
Nisu. Pablo je malo bolji. :ziveli:

A, ono, stvarno popularnost medj Srbljima mozda i nije neki kriterijum uspesnosti sveCkih bendova, sta znam...
Naposletku, Dvejn, kad bi pitao za Hendzu (na pijaci, na pijaci i ulici), kontam da bi relativno visok broj ljudi znao da je svirao nesto... ali secem ruku, ako bi mnogo njih znalo da nabroji vise od dve njegove pesme, ili da kaze ime bar jednog albuma... tako da su on i Kofoglavi u slicnoj poziciji, ovde.

Al' stvarno, Pepersima kapa dole. Ko u Srbiji napravi takav pos'o (vrte se na radiju, njihove pesme znaju i ljudi koji ne dozivljavaju muziku kao nesto bas mnogo bitno u zivotu; da ima i takijeh), a ne svira 'armoniku, zasluzuje respect. Mislim da bi cak i na Zajecarskoj gitarijadi prosli odlicno, bolje i od samog Kikija(sa sve Mladjom u paketu). :mrgreen:

Locked