Meni, lichno, MOzzart najneomiljeniji od kompozitora ozbiljne muzike

Totalno mi je onako...debilno veseo

gde ovo "debilno" ide samo da naglasi intenzitet. O bozhe, njegovu kompoziciju, sem Rekvijema, nikako ne mogu da svarim niti shvatim ozbiljno. But that's just me.
A ovo za taj sistem Dersu, zanimljivo nema shta. Ochekivano, ali opet...
I u shta se pretvorila ova tema?
Jel u pitanje shta Trigger treba da promeni da bi postali svetske megazvezde i punili stadione, solidno zaradjivali od muzike, a i dalje sasvim uzhivali u onome shto rade? Pa ako tako posmatramo, onda ne mnogo zar ne
Ono shto sam shvatio malo bolje razmislivshi...je da meni fali dodatnog mesa u svirci i celokupnom dojmu koji ostavlja muzika. Ali vishe u tom nekom produkcionom elementu mozhda, npr nekakvi zhestoki reverbovi na glasu from time to time, shapat neko zezanje sa glasovima, vrisak neki shta vec..., malo napaljenih solaza(koje nisu problem jel), neki zheshci improvizatorski momenat, i na stranu shto bendovi kojima je to feature vec postoje decenijama, chini mi se da se na takve stvari gleda kao na nepotrebne komplikacije koje ne bi bilo lako izvesti uzhivo, nekako kad pomislim Trigger, onda je to live bend pre svega, jesam li u pravu?
Razmishljao sam u ovom pravcu, da su izbegavane neke stvari i to,...jer i sam to izbegavam zapravo, kad vidim da teshko ide na probama, ili da moji bendashi ne zhele da ulozhe dovoljan napor da se neke stvari realizuju...mada su ovde razlozi drugachiji, kod Trigger-a. Dakle moja poenta je, da bi se i ovakva, odmerena muzika, da ne kazhem drugachije, meni kao zahtevnijem slushaocu dopala vishe, samo da je eto paaaaaaaaar fora maaaalih iskorishceno, naslushan si Dushane, znash na shta mislim jbg...
Evo npr pre par meseci skinem Zonderov bend Slavior da chujem, reko aaaaaajde, slusham fates warning sto godina da vidimo shta MArk zna da kazhe na polju chiste hard rock svirke, i opet ista stvar ko i ovde, sve do jaja, ali mlako, najvishe mrzim kad mi ostane taj utisak neki, da bih mogao da zashmurim na sve i da divinizujem bend, samo da su josh maaaaaalo obogatili zvuk, ne nuzhno kompozitorsko/aranzhmanskim filozofiranjem