I ja sam imao ranije taj običaj, al sam - pravo da ti kažem - skapirao da nekako nije u redu. Nismo isti nivo. Taj kad bude uradio nešto preko, kad čujemo nešto o njemu, album, cert, ovo ono, bilo šta u vezi muzike... onda može da se meri patka. Ovako, glupo je. Ali ima vremena, nije toliko mator čovek, ima kliker čim radi to što radi for living, ja sam ubeđen da će vremenom shvatiti da od lorem ipsuma po forumima nema duhovne satisfakcije, no šjekiru u ruke pa da vidimo kog četnika nema.Critical wrote:Jebote u zadnje vreme na koju god temu da odem, vi tj. vecina se prepire sa ovim cikom dersu![]()
Trigger
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Trigger
hahahhaha, koji si ti kraljnebojsak wrote:I ja sam imao ranije taj običaj, al sam - pravo da ti kažem - skapirao da nekako nije u redu. Nismo isti nivo. Taj kad bude uradio nešto preko, kad čujemo nešto o njemu, album, cert, ovo ono, bilo šta u vezi muzike... onda može da se meri patka. Ovako, glupo je. Ali ima vremena, nije toliko mator čovek, ima kliker čim radi to što radi for living, ja sam ubeđen da će vremenom shvatiti da od lorem ipsuma po forumima nema duhovne satisfakcije, no šjekiru u ruke pa da vidimo kog četnika nema.Critical wrote:Jebote u zadnje vreme na koju god temu da odem, vi tj. vecina se prepire sa ovim cikom dersu![]()

A cime se bavi, ja sam skontao da prodaje muda po forumu, ako sam dobro shvatio ?
Pa time, a i tezgari nešto za NASA, neki inženjering, kako reče. Čini mi se i da je self-employed skaut za bendove iz otadžbine.
Aha, pa to ko onaj mali sto je hteo da pravi igrice i svasta jos nesto (ako se secas, tj ako si bio tada na forumu)nebojsak wrote:Pa time, a i tezgari nešto za NASA, neki inženjering, kako reče. Čini mi se i da je self-employed skaut za bendove iz otadžbine.

Pa lepo, velik covek

ovo je zanimljiv stav. ako sam dobro razumeo, bavljenje muzikom je odgovorna stvar jer nekome muzikom možeš da promeniš život ili da ga sjebeš?MUzzY wrote:Duane: slazem se sa tim sto si rekao samo ponavljam da vecina ne shvata koliko je to odgovorna stvar... nekome promenis zivot. Ili ga sjebes...
to možda važi za ljude koji su i sami muzičari (u najavi), ali za generalnu populaciju tj. obične slušaoce malo mi deluje preterano. mada ako pogledamo ovakav primer iz života:
kao što vidimo, muzika može da izazove i ovakve burne reakcije kod slušaoca, i zaista treba biti odgovoran. s druge strane, možda se ta riba ložila na Dušana, starog sexy vilovnjaka, pa je 'tela da ga navata na patetikuDushan S wrote:...jedna devojka koju sam upoznao lično provali o čemu je jedan tekst, jer joj se upravo dešava nešto u vezi sa tim i kaže da se isplakala...

E, onda, kapa dole, Dule! Kad si zensku suzu izmamio, dobar si poso uradio! Moze muzika bitno da utice na zivot, zaista. Pa cak i nemuzikanata....jedna devojka koju sam upoznao lično provali o čemu je jedan tekst, jer joj se upravo dešava nešto u vezi sa tim i kaže da se isplakala...

jel vidiš siniša, da da... a šta da je ta cura, nedo Bog, u afektu digla ruku na sebe? Dušan bi kao autor bio odgovoran i njena familija bi mogla da ga tuži zbog pretrpljenog duševnog bola. sva sreća pa se samo isplakala.
velika odgovornost, nema zbora. evo i Mazi, momak baš oprezno pristupa celoj toj muzičkoj raboti, studiozno vrlo, kaže muzičko školovanje 16 godina, a još nije siguran da može toliki teret odgovornosti da primi na svoja nejaka pleća.
ozbiljne i opasne stvari, siniša, preopasne
velika odgovornost, nema zbora. evo i Mazi, momak baš oprezno pristupa celoj toj muzičkoj raboti, studiozno vrlo, kaže muzičko školovanje 16 godina, a još nije siguran da može toliki teret odgovornosti da primi na svoja nejaka pleća.
ozbiljne i opasne stvari, siniša, preopasne

Izvini, koji je tvoj problem?
ahahahahahahaDušana, starog sexy vilovnjaka
previse ozbiljno shvatate kideov stil pisanja, samo to (ako mene pitate):)MUzzY wrote:Izvini, koji je tvoj problem?
Prozivka je prozvika, nebitno kakav ukrasni papir koristis...
to si me već pitao jednom prilikom, i ja sam ti listu mojih problema poslao na pp. naravno, ako ih bude još, poslaću ii apdejt, ali ta lista je još uvek aktuelnaMUzzY wrote:Izvini, koji je tvoj problem?

inače bi se mogo malo razvedriti i sa pogledom na muziku, nije to ipak nuklearna nauka ili građevina pa da stavrno nekog možeš sjebati, nego je poenta da se zabavimo, smejemo, đuskamo, smaramo ribice, hvatamo ih za ribice nehajno u prolazu, itd

Cak i u situaciji da nekom "sviras na uvce" ti direktno utices na njegovo raspolozenje...
duboka filozofija, a? ...
duboka filozofija, a? ...
Ala ste se raspisali
Nego da se vratim na Milenu (
). Mislio sam na boju glasa i nacin pevanja. Muska agresivnost ali na zenski nacin (da me ne shvatis pogresno, meni je metal nesto energicno. Agresivno, ali ne u negativnom kontekstu). Malo senzualnosti, koja je takodje zanimljiva. Ali ne znam koliko ti je moje misljenje bitno. Uglavnom ne slusam novije bendove i bendove sa zenskim vokalima, posto se svode u vecini slucajeva na kvazi opersko pevanje a la Tarja i klonovi ili su mi nekako mekani i uz losu muziku (Evanesece ili kako se vec pise i Lacuna Coil). Krestanje i dranje ne racunam u pevanje(Archenemy).
A sto se tice celog albuma, produzi solaze covece
Ne moras nista da silish i da guras tamo gde nije mesto, ali koja sekunda vise nece da te ubije (a ni slusaoce)
Ali i oni su malo kreativno presusili, vrte istu pricu.

Orijentisacu se na metal, zato sto mislim da tu spadate(a gde bi drugde sa takvim rifovima?) Mislim, ne kapiram kada neko kaze da niste metal. Sta je onda metal? Gain na 15 i gitare u D (3 oktave nize) sa 68 zica? Wtf?Oni koji nešto ne vole obično više napišu nego oni što kažu da im se nešto sviđa to je valjda ljudska priroda, jel. Ali bilo bi interesantno čudi zašto ti misliš da je originalno, jednostavno ti samo zvuči "novo" bez razmišljanja ili imaš nešto što bi mogao formirati u rečenicu tipa originalno mi je jer... ?
Nego da se vratim na Milenu (

A sto se tice celog albuma, produzi solaze covece

I onda je dosao DIO, napravili album H&H i nastavili sa dobrom muzikom.Black Sabbath su pukli jer su počeli da gube kormilo kao bend i prave loše pesme a ne zato što su snimili spot za MTV

Count me inKoliko ljudi kod nas slusa BLS kao jednog od tih mladjih heavy bendova?

A zamisli kada ti u vreme Egzita najavljuju ove likove u medijima kao drugi dolazak Isusa. Mnogo opasni bendovi.Ja se najezim od muke kad cujem Hives, Vines, White Stripes, Strokes i bilo koju tu garage rock/indie/punk drn zvrc revival. Unazadise Ameriku 30 godina. I onda je alternativa istima Britney Spears i Cristina Aguillera. Dzizz.

Pa ima ih. Odslusaj albumsamo da je eto paaaaaaaaar fora maaaalih iskorishceno,

sub_zero, strokse nemo da ste dirali!A zamisli kada ti u vreme Egzita najavljuju ove likove u medijima kao drugi dolazak Isusa. Mnogo opasni bendovi.![]()