Consecration
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- BaalBehrit
Re: Consecration
Jesmo, nego zaboravih da ti odgovorim na poruku na fejsu.
e hvala vam puno 

Ovo je bila jedna od loshijih svirki Consa kojima sam ja prisustvovao, tj, prva zapravo koja mi se izdvojila kao neshto slabija.
Generalno smatram da je vasha muzika bolja od one koju neguje The Ocean, u nekom smislu ako samo posmatramo svrhu iste. Vash album .avi, mi je mnogo bolji nego novi album The Ocean-a ili bilo koji prethodni njihov.
Ali mislim da me skoro neko nije odushevio energijom, i surovom profesionalnoshtju kao momci iz Okeana. Toliko prebolesno precizno odsvirano, pevanje sjajno (s druge strane Danilo, glas ti je bio totalno suv, chudi me da ste izostavili efekte, bilo mi je samo chudno tako slushati ga, to je sve), bubnjar koji je neverovatan, josh imajuci u vidu da su sve svirali na klik, prokleto impresivno. Strashan, strashan bend prema kome imam jedno sasvim novootkriveno poshtovanje.
Prva pesma koju ste svirali je previshe lichila na Pink Floyd, dok je druga bila God is An Astronaut totalno, samo s glasom.
Veliki, veliki sam fan Consa, primite ove iskrene komentare blagonaklono
Poslednje dve pesme ste odsvirali savrsheno, i harizma je bila na vrhuncu.
Nemojte zhuriti sa novim pesmama.
I veliki pozdrav i kissic za mog shuraka
Generalno smatram da je vasha muzika bolja od one koju neguje The Ocean, u nekom smislu ako samo posmatramo svrhu iste. Vash album .avi, mi je mnogo bolji nego novi album The Ocean-a ili bilo koji prethodni njihov.
Ali mislim da me skoro neko nije odushevio energijom, i surovom profesionalnoshtju kao momci iz Okeana. Toliko prebolesno precizno odsvirano, pevanje sjajno (s druge strane Danilo, glas ti je bio totalno suv, chudi me da ste izostavili efekte, bilo mi je samo chudno tako slushati ga, to je sve), bubnjar koji je neverovatan, josh imajuci u vidu da su sve svirali na klik, prokleto impresivno. Strashan, strashan bend prema kome imam jedno sasvim novootkriveno poshtovanje.
Prva pesma koju ste svirali je previshe lichila na Pink Floyd, dok je druga bila God is An Astronaut totalno, samo s glasom.
Veliki, veliki sam fan Consa, primite ove iskrene komentare blagonaklono

Nemojte zhuriti sa novim pesmama.
I veliki pozdrav i kissic za mog shuraka

- rock action
nema frke
pesme sa .avija su nam se malo smucile pa sviramo nove... naravno, vrlo su nove
pesme sa .avija su 3-4 godine stare vec. i te "stare" dok su bile nove smo isprobavali live, pa su presle i one jedan svoj put dok nisu dobile oblik kakve su na albumu.
suvoca vokala je i meni smetala, ali jednostavno nisam imao izbora... mali nesporazum sa toncem, rekao je da ce biti neki midiverb, a nije ga bilo. jbg... the show must go on
flojdi naravno - strat i small stone i reverb =

pesme sa .avija su nam se malo smucile pa sviramo nove... naravno, vrlo su nove

suvoca vokala je i meni smetala, ali jednostavno nisam imao izbora... mali nesporazum sa toncem, rekao je da ce biti neki midiverb, a nije ga bilo. jbg... the show must go on

flojdi naravno - strat i small stone i reverb =

Da, ja smetnem s uma chesto da Consi probably ne zapisuju cele pesme u 95% finalnoj verziji pa onda vezhbaju to do besvesti, like yours truly...Razvice se te pesme u neke sjajne, siguran sam
Nisam primetio pesmu Vertikala. Vrlo je zapazhena bila na svirci u Living Room-u kojoj sam prisustvovao.
Ah da, to je taj small stone koji si mi oteo ispred nosa

Nisam primetio pesmu Vertikala. Vrlo je zapazhena bila na svirci u Living Room-u kojoj sam prisustvovao.
Ah da, to je taj small stone koji si mi oteo ispred nosa

- rock action
bila je vertikala, pre somne
bilo je
1 gilmour
2 vangelis
3 sheed
4 debeli leptir
5 vertikala
6 somna
7 rinasek
bilo je
1 gilmour
2 vangelis
3 sheed
4 debeli leptir
5 vertikala
6 somna
7 rinasek
nego, da li smatrate da su nove pesme dovoljno zrele za snimanje u skorašnje vreme, ili smatrate da mogu još da evoluiraju na svirkama?
- rock action
evoluirace na svirkama kakogod da okrenes
mozda budemo snimili EP sa dve pesme umesto albuma... videcemo. pa za 3-4 meseca opet novi EP sa dve pesme i tako. pojma jos uvek

mozda budemo snimili EP sa dve pesme umesto albuma... videcemo. pa za 3-4 meseca opet novi EP sa dve pesme i tako. pojma jos uvek

bogme, vertikala i debeli leptir su pesme za epic album
- rock action
- rock action
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Yrf87YflMdc&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Yrf87YflMdc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Matiju je jako lako naterati da lupa blast beat 
SVIRAJ MEJDENE!

SVIRAJ MEJDENE!
- rock action
Konacno review dostojan (iako veoma kratak) .avi-ja!

odmah nabacujem na wiki stranicu