Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Kristijan wrote:Nema zbora, sve je ovo kvalitetno urađeno, samo meni nikao ne leži. 25 godina slušam originalnu verziju, i rado je čujem svaki put, i ovo je za mene jednostavno nešto sasvim drugo. U redu je to, obrada i treba da bude obrada, bilo bi besmisleno da bude 1:1 kopija, ali ovo mi baš nije selo kako valja, ne lepi mi se za uvo. Volim ja kad čujem te malo tvrđe obrade, sasvim mi leži da čujem nagruvanije gitare, ali ovde mi to nema mnogo smisla. Slušao sam nekoliko puta, kad se trudim da ne obraćam pažnju na tekst - još je nekako i prihvatljivo, ali čim ponovo obratim pažnju na tekst, sve dobije čudan zaokret. Priča i muzika mi ne idu ruku pod ruku, i onda žaba sve. Baš sam razmišljao da li da uopšte pišem komentar, jer ste zvuk lepo "zapapričili", odlično gruva, ali na kraju ipak imam utisak da gruva na pogrešnom mestu.
Hmm, znaci ima nas jos.... pored mene se tu muva jos jedan osob koji pozna Alana forda... cek da provjerim. frit, frit, frit... jeste tu je!Dushan S wrote:A plus sam odrastao voleći tu ijekavicu, zbog Alan Forda,
Moze jedno brijanje sa izbrijavanjem?dejankuki wrote:Hmm, znaci ima nas jos....Dushan S wrote:A plus sam odrastao voleći tu ijekavicu, zbog Alan Forda,
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest