TEMPLE OF THE SMOKE

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
pax404

Re: TEMPLE OF THE SMOKE

Post by pax404 » 06 Sep 2010, 22:40

+Hopkins+ wrote: Postavili smo na myspace jednu pesmu uživo snimljenu sa Broda Joker, na kome smo svirali pre mesec dana, pa možete da poslušate :D
Odlicna je stvar :) Ovaj put dolazimo u Grad.

:ziveli:

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 07 Sep 2010, 22:38

Duane wrote:majstori snimak sa dzokera jebe keve! koliko gotivna muzika(naked sun), ja nemam reci... moram banut sa ekipom u suboticu, sad u sjeptembru nema sanse da vas cujem, jer sam ugipsan...

keep on dubin' :D
Hehe, hvala matori!
Ma naravno, samo se ti odgipsuj, biće certova. Možeš i da baneš do klanice na probu, ulaz je par piva :D :ziveli:

pax404 wrote:
+Hopkins+ wrote: Postavili smo na myspace jednu pesmu uživo snimljenu sa Broda Joker, na kome smo svirali pre mesec dana, pa možete da poslušate :D
Odlicna je stvar :) Ovaj put dolazimo u Grad.

:ziveli:
Vidimo se tebra :ziveli:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 08 Sep 2010, 00:27

+Hopkins+ wrote:
Duane wrote:majstori snimak sa dzokera jebe keve! koliko gotivna muzika(naked sun), ja nemam reci... moram banut sa ekipom u suboticu, sad u sjeptembru nema sanse da vas cujem, jer sam ugipsan...

keep on dubin' :D
Hehe, hvala matori!
Ma naravno, samo se ti odgipsuj, biće certova. Možeš i da baneš do klanice na probu, ulaz je par piva :D :ziveli:
ajd jednom, kad budemo svi raspolozivi... bas me zanima, ono... pa da vidim iz pičje perspektive... how do you do it? the sound? :mrgreen:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 08 Sep 2010, 01:09

Duane wrote:ajd jednom, kad budemo svi raspolozivi... bas me zanima, ono... pa da vidim iz pičje perspektive... how do you do it? the sound? :mrgreen:
Evo i ja se javljam povodom oglasa :)

Btw. odlican snimak mada je bolje bilo live :ziveli:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 08 Sep 2010, 01:11

cccira wrote:
Duane wrote:ajd jednom, kad budemo svi raspolozivi... bas me zanima, ono... pa da vidim iz pičje perspektive... how do you do it? the sound? :mrgreen:
Evo i ja se javljam povodom oglasa :)

Btw. odlican snimak mada je bolje bilo live :ziveli:
ae ciro banucemo zaedno jednom na probu ovoj finoj gospodi sto proizvode bozanski nektar pulsirajuceg dub-a :)

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 08 Sep 2010, 09:10

Može drugari, slobodno banite! :ziveli:
cccira wrote:Btw. odlican snimak mada je bolje bilo live :ziveli:
Naravno! Ma ne verujete koje smo pehove sve imali pred taj koncert.

Pre svega, nikome od vas ne želim da svira sam u klubu koji nema ništa, ni razglas, ni bubnjeve, ništa... Ceo dan smo radili kao crnci, preneli svu moguću opremu na taj brod, ispraznili naš studio, ono 3 glave, 3 kutije, ceo bubanj, sint, stalke, ma više ni ne znam šta... Onda nas je čekao čovek od koga smo najmili miksetu, mikrofone i razglas, ali nam nije on to povezao, hehehe, morali smo sami. Onda smo razvlačili svo to ozvučenje, pravili kanale, dobro, pomogao nam je drugar koji nam je izigravao tonca. Onda su krenuli problemi sa strujom na tom brodiću... Pa jedan overhead za bubanj nije radio. Prvi plan je bio da se snima ceo koncert sa svim mikrofonima, poneli smo i karticu sa dosta kanala i komp, ali mikseta nije imala izlaze, pa je plan propao. Zato je snimak mnogo lošiji nego što smo hteli, jer je snimljen nešto ekstra čudno, na 2 kanala, ko zna sa kojih mikrofona, a trebao je da bude fensi, da ga imamo po kanalima i da ga picanimo, miksujemo, ovo ono. Ovako je klot onako kako je izašao tamo, samo sa nekom buđavom kompresijom koja se sama dešava, tipa, kada krene bas jače, utišaju se gitare i obrnuto.. tako neke gluposti. :D

Poenta je da kada smo sve to montirali, probali, povezali, imali smo 10 minuta i krenuli smo da sviramo. Bio sam slomljen i nije mi se ni sviralo, naravno sve do trenutka dok nismo počeli, onda mi je bilo do jaja, ali kapiram da je energija i koncentracija iscurela par sati pre toga.

Ne trebaju mi pare, ni slava, ništa, jedini razlog zbog kojeg bi voleo da sam rok zvezda je da dođem opušten na cert, odradim tonsku, popijem par pića i samo se popnem na binu, dodaju mi gitaru i krenem da sviram, hehehehe 8)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 08 Sep 2010, 14:24

Uf, pa onda ste live bili genijalni sobzirom na peripetije... ne znam odakle vam onolika energija posle svega sto se izdesavalo :metal:

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 09 Sep 2010, 07:53

+Hopkins+ wrote:
Ne trebaju mi pare, ni slava, ništa, jedini razlog zbog kojeg bi voleo da sam rok zvezda je da dođem opušten na cert, odradim tonsku, popijem par pića i samo se popnem na binu, dodaju mi gitaru i krenem da sviram, hehehehe 8)
:1: :mrgreen:

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 11 Sep 2010, 12:09

Par fotki sa Rock Village-a:

Image
Image
Image
Image
Image

Stanko

Post by Stanko » 11 Sep 2010, 17:04

:metal: :metal:
Do jajno :) sledeci put skupite u bg-u neke bendove pa u neki veci prostor sa boljim ozvucenjem ;)

rock action

Post by rock action » 18 Sep 2010, 14:25

veceraske u Gradu, sviraju verovatno prvi, oko 22h bi trebalo da krenu.

vidimo se tamo :ziveli:

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 18 Sep 2010, 15:29

uf, al zabosmo sinoc matori. jedva gledam na oci. :)))

rock action

Post by rock action » 18 Sep 2010, 16:31

haha i ja, cak sam imao psidza snove :bravo:

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 19 Sep 2010, 05:43

uf, ja ih imam danima vec. :)
ali je bilo dobro zezanje večeras. barem nama. :)
Carusell ubiše!

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 19 Sep 2010, 13:10

e pokidali ste sinoć, pokidali, kolko šiba zvuk po epifizi nije normalno

Post Reply