Odlicna je stvar+Hopkins+ wrote: Postavili smo na myspace jednu pesmu uživo snimljenu sa Broda Joker, na kome smo svirali pre mesec dana, pa možete da poslušate![]()

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Odlicna je stvar+Hopkins+ wrote: Postavili smo na myspace jednu pesmu uživo snimljenu sa Broda Joker, na kome smo svirali pre mesec dana, pa možete da poslušate![]()
Hehe, hvala matori!Duane wrote:majstori snimak sa dzokera jebe keve! koliko gotivna muzika(naked sun), ja nemam reci... moram banut sa ekipom u suboticu, sad u sjeptembru nema sanse da vas cujem, jer sam ugipsan...
keep on dubin'
Vidimo se tebrapax404 wrote:Odlicna je stvar+Hopkins+ wrote: Postavili smo na myspace jednu pesmu uživo snimljenu sa Broda Joker, na kome smo svirali pre mesec dana, pa možete da poslušate![]()
Ovaj put dolazimo u Grad.
ajd jednom, kad budemo svi raspolozivi... bas me zanima, ono... pa da vidim iz pičje perspektive... how do you do it? the sound?+Hopkins+ wrote:Hehe, hvala matori!Duane wrote:majstori snimak sa dzokera jebe keve! koliko gotivna muzika(naked sun), ja nemam reci... moram banut sa ekipom u suboticu, sad u sjeptembru nema sanse da vas cujem, jer sam ugipsan...
keep on dubin'
Ma naravno, samo se ti odgipsuj, biće certova. Možeš i da baneš do klanice na probu, ulaz je par piva![]()
![]()
Evo i ja se javljam povodom oglasaDuane wrote:ajd jednom, kad budemo svi raspolozivi... bas me zanima, ono... pa da vidim iz pičje perspektive... how do you do it? the sound?
ae ciro banucemo zaedno jednom na probu ovoj finoj gospodi sto proizvode bozanski nektar pulsirajuceg dub-acccira wrote:Evo i ja se javljam povodom oglasaDuane wrote:ajd jednom, kad budemo svi raspolozivi... bas me zanima, ono... pa da vidim iz pičje perspektive... how do you do it? the sound?![]()
Btw. odlican snimak mada je bolje bilo live
Naravno! Ma ne verujete koje smo pehove sve imali pred taj koncert.cccira wrote:Btw. odlican snimak mada je bolje bilo live
+Hopkins+ wrote:
Ne trebaju mi pare, ni slava, ništa, jedini razlog zbog kojeg bi voleo da sam rok zvezda je da dođem opušten na cert, odradim tonsku, popijem par pića i samo se popnem na binu, dodaju mi gitaru i krenem da sviram, hehehehe
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest