@RitchieB
poceo sam da radim bass covere i imam par klipova za sada. ali poslednja 2 su bili prerade od Dream Theater i Roadrunner United koji su mi automatski (preko bota) skinuli klip jer su prepoznali u klipu originalnu traku, pesmu. Znaci autorska prava se sprovode do maximuma. Da li postoji neka fora kako da ih prevarim? Mogu da promeni naziv i tagove, ali ona ce pretraga biti ocajna, to mi bas i nije neka opcija. Vidim da si ti radio Rainbow, nisam odgledao do kraja klip, niti znam pesmu tako da ne znam da li si preradio celu pesmu ili si preko originalne pesme prelepio gitarsku deonicu. Ako jos neko zna kako da prebrodim ovaj problem neka se javi. hvala unapred
Ej izvini druze, kasno sam video da si meni uputio poruku...
Vidi ovako, neke pesme su zasticene od strane wmg-a, neke nisu... znaci sve sto je relativno skoro izaslo jeste zasticeno, dok recimo stvari od pre 30-ak godina nisu.
Ja sam pre par nedelja kacio nesto od Ramstajna i wmg ga je odmah skinuo... prevario sam ih tako sto sam citavu pesmu podigao za 1/2 stepena, i eto nisu je prepoznali.
znao sam ja za sve te fore, ali nisam hteo to da radim, hteo sam da kacim iskljucvo originale. ali eto, u medjuvremenu sam nasao link sa uputstvom sta treba da radis pa da mozes da kacis originalne verzije
nnkvocka wrote:znao sam ja za sve te fore, ali nisam hteo to da radim, hteo sam da kacim iskljucvo originale. ali eto, u medjuvremenu sam nasao link sa uputstvom sta treba da radis pa da mozes da kacis originalne verzije
\
E ok onda, drago mi je da si nasao resenje.... svaka cast za Faith+1
E hvala ti, i ti si odlican, vidi se da imas tehniku...
Sto se tice kamere,tu nema mnogo pomoci... mozes da potrazis neku koja sabija ovo strujanje vazduha ili da direktno snimas zvuk u komp...