Consecration
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- rock action
- rock action
Re: Consecration
dodato je u opisu za album vec, nisam provalio
trebalo bi da sviramo i u novom sadu u aprilu, kad saznamo datum javicu

trebalo bi da sviramo i u novom sadu u aprilu, kad saznamo datum javicu
Sinoć, na televiziji Prva, bivši Fox, bila je reportaža u emisiji Ekskluziv, tako nešto, gde su napravili prilog o tome kako su neki psi upali na farmu ovaca, i napravili pokolj, haos. Uglavnom, učini se meni neka poznata muzika, rifovi krljaju, onako, lepo.
I posle jedne sekunde, ja prepoznam bre - .AVI, i uskoro posle toga, u istom prilogu, početni rif iz Đavo Nije Urban...
Sinoć je emisija bila posle ponoći ako se ne varam, mislim da sam prepoznao pesmu u tačno 00:42...
Poenta priče, zovite ih da vam pljunu pare na ime autorskih prava.

I posle jedne sekunde, ja prepoznam bre - .AVI, i uskoro posle toga, u istom prilogu, početni rif iz Đavo Nije Urban...

Poenta priče, zovite ih da vam pljunu pare na ime autorskih prava.

ma zajebi, nisu pustili debelog leptira, ništa nisu uradili... jbni foks, uvek useru motku
- Dersu Uzala
A jebo ga deka, onda nisam vas ni cuo. Niti sam imo pojma ko, sta, gde. Mesa(m) Boogie imena i hendlove a stalno se nesto trpate (jedni drugima u rec)Nyarlathotep wrote:hahahaha... Hopkins i ja sviramo u Temple of the Smoke, a Danilo i Nikola u Consima...Dersu Uzala wrote:Cek bre, ja mislio vas dvojica svirate u istom bendu?!?Nyarlathotep wrote:reče mi Ivan direktor pre neki dan.
čestitam matori! ko će, ako ne vi?
![]()
![]()
Cestitke anyway. Obojici

Znaci ti i Hopkins jedno a Baal i Rock drugo. Good to know. Sad me poCeti, dade mi (Danilo cenim) onomad par albuma, nesto masterizovano nesto ne, neki live i .AVI valjda, ja se iseko kad sam cuo. Ne znam di mi je, na drugom kompu or something, jebe me sto imam pešes hard diskova nakaceno pa dok to 'srč' nadje mine me zelja.

Naaaaajs!BaalBehrit wrote:
- rock action
matija je dobio oficijalni endorsment za mapex bubanj 

- rock action
Consecration & Temple Of The Smoke Big Band EP uskoro ce biti ekskluzivno objavljen kao digitalni download kroz sajt Prog Sphere
vise informacija uskoro
vise informacija uskoro
uu jedva čekam, to će biti reckoning. čestitke i matiji za endorsmente, istambula beše i mapexarock action wrote:Consecration & Temple Of The Smoke Big Band EP uskoro ce biti ekskluzivno objavljen kao digitalni download kroz sajt Prog Sphere
vise informacija uskoro
- nemanja_cs
anatoliana.
jel svirka za aprilili i dalje vazi?
jel svirka za aprilili i dalje vazi?
auuuuuuuu!rock action wrote:Consecration & Temple Of The Smoke Big Band EP uskoro ce biti ekskluzivno objavljen kao digitalni download kroz sajt Prog Sphere
vise informacija uskoro

- rock action
aprililili i dalje stoji, treba plakat da zgotivimo ovih dana bas 

- rock action
Evo ga live EP pod imenom Consecration in the Temple of the Smoke i dostupan je kroz Prog Sphere kao digital download i možete skinuti isti sa SoundCloud-a. Ispod su coveri i link, pa ko voli da čuje 20-minutne "space drone sline" zna šta mu je činiti.
http://soundcloud.com/prog-sphere-records

Artwork je uradio Påhl Sundström, grafički dizajner i gitarista švedskog benda Klotet, koji je radio i covere za dosadašnje Progstravaganza kompilacije.
http://soundcloud.com/prog-sphere-records

Artwork je uradio Påhl Sundström, grafički dizajner i gitarista švedskog benda Klotet, koji je radio i covere za dosadašnje Progstravaganza kompilacije.
e ovo predobro zvuči. svaka čast!
- rock action