TEMPLE OF THE SMOKE
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- rock action
Re: TEMPLE OF THE SMOKE
meni ste bili 10x bolji od izraelaca... temple of the smoke mi je omiljeni bend trenutno 

rock action wrote:meni ste bili 10x bolji od izraelaca... temple of the smoke mi je omiljeni bend trenutno

- Nyarlathotep
- MF veteran
hvala vam puno drugari!
izgleda da su se sve ove godine cimanaj isplatile... sada imamo postavu iz snova, em smo prijatelji koji se 100% razumeju, em smo muzicki mnooogo napredovali od kako sviramo u ovoj postavi.
jutros se pojavili i u Blicu...
hehehe
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/207806/ ... -dab-ritam
izgleda da su se sve ove godine cimanaj isplatile... sada imamo postavu iz snova, em smo prijatelji koji se 100% razumeju, em smo muzicki mnooogo napredovali od kako sviramo u ovoj postavi.
jutros se pojavili i u Blicu...
hehehe
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/207806/ ... -dab-ritam
- rock action
gde se nije isplatilo, vidi samo kako si srecan

e da, matori, moras da sviras vise na dave smithu, ono ubija kako radi! najlepsi sint koji sam cuo

e da, matori, moras da sviras vise na dave smithu, ono ubija kako radi! najlepsi sint koji sam cuo

rock action wrote:gde se nije isplatilo, vidi samo kako si srecan

Reci, i ja nisam mogao da verujem kada sam čuo. Kada ga je doneo prvi put u studijo, priključio sam se i nisu mogli da me skinu sa tog čuda 3 sata, hehehe. Stvarno vredi svaki dinar i preko toga.rock action wrote:e da, matori, moras da sviras vise na dave smithu, ono ubija kako radi! najlepsi sint koji sam cuo
Btw, sve je ok sa Orangeom, probali smo ga večeras, radi ko da se nića nije desilo.
- rock action
super 

Fala kurcu. Smrzo sam se sinoć prisustvujući sceni.
- Nyarlathotep
- MF veteran
uf, dobro je sve. na svu srecu. kad baba slomi kuk, mozes da je ubijes na mestu... na svu srecu, ova moja je bas zilava. sve sljaka do jaja, sad videcmeo kako ce sljakati nakon 3 cuke grejanja. mada siguran sam da je sve ok. ali... zajebano je pao. mislio sam da ce se razlupati u 100 komada, a nema ni ogrebotine. 

- Nyarlathotep
- MF veteran
ko malo dete. istina.+Hopkins+ wrote:rock action wrote:gde se nije isplatilo, vidi samo kako si srecan![]()
![]()
to se sprdam za Nebojsom i jos dvojicom drugara u toku svirke.

a Dave Smith je jebeni pakao! kad uparim NOrda, Micro Korga i Dave Smith, a Hopkins dovati onaj moj Akai Vintage Sound MOdule, ima da ***** Tangerine Dream i Ash Ra Temple zajedno...

- rock action
hehehe samo svemir
ma ti oranzi matori su mrcine, tad su se jacala pravila da mogu da padaju s bine, to je tad bilo normalno

ma ti oranzi matori su mrcine, tad su se jacala pravila da mogu da padaju s bine, to je tad bilo normalno

- Nyarlathotep
- MF veteran
uuuuuuuu, danas sam dobio opak montirani snimak uživo sa Rock Village festivala u Banatskom Sokolcu... išlo je uživo na lokalnoj televiziji, ako nismo ubili neku babu ispred TVa - dobro je prošlo. čim bacimo na youtube podelićemo link. ; )
- Nyarlathotep
- MF veteran
evo još fotki sa certa u KC Grad.

za koliko udajes kaossilator ?
- Nyarlathotep
- MF veteran
sori, čekam drugara da vidim hoće li ga uzeti, inače ide za 80 evra. 

Kako mi je zao sto ne zivim u Bg-u, ima i previse kvalitetnih svirki za o'Clusat'.
Nego, sve pohvale, kvalitetni ste i imate neki svoj MOJO. Neki dan sam usao na Myspace i ostao 3 sata preslusavajuci snimljene pesme. Ne smem vise...

Nego, sve pohvale, kvalitetni ste i imate neki svoj MOJO. Neki dan sam usao na Myspace i ostao 3 sata preslusavajuci snimljene pesme. Ne smem vise...