TEMPLE OF THE SMOKE
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: TEMPLE OF THE SMOKE
e mnogo ste gotivni i album je ukratko super napisacu neku recenziju ozbiljnu posle ove svirke u bozidarcu kad cujem nesto od toga uzivo.
ali moram kritiku: izdali ste hardkor i niste rok en rol (a hopkins ti si posebno jos izdao i pank!) u mojim ocima trenutno. ja kapiram da ste odrasli dosta otkako je nastao bend, ali procitajte i vi taj prvi post i razmislite o tome da se i dalje zovete temple of the smoke i da sad u petak svirate bozidarac gde nije dozvoljeno pusenje!
ali moram kritiku: izdali ste hardkor i niste rok en rol (a hopkins ti si posebno jos izdao i pank!) u mojim ocima trenutno. ja kapiram da ste odrasli dosta otkako je nastao bend, ali procitajte i vi taj prvi post i razmislite o tome da se i dalje zovete temple of the smoke i da sad u petak svirate bozidarac gde nije dozvoljeno pusenje!
Nije dozvoljeno da te vide
. U osnovi, cim pocne svirka, fire away

Ко је реко да пушење није дозвољено? 

Ma u bozidarcu su smaraci, par celavih batica setkaju kroz publiku i smaraju svakog sa pljugom
смрадови, како могу да забране пушњаву кад свира Темпл?!
vi se zezajte ali meni je eto to npr razlog da mozda i dodjem na svirku sad. hteo sam da propustim jer jbt slusao sam u poslednjih par meseci par puta oba benda pa mi je malo dosta [sorry guys!] ali ako mogu da utvrdim gradivo bez smaraca koji mi purnjaju u facu onda mozda i dodjem

донт хејт д гејм, хејт д плеја
но пун интендед ту ениван

но пун интендед ту ениван

Hahahaha, nemam pojma, ja i zaboravio da je zabranjeno pušenje tamo, smor jbg.
Na ovom koncertu smo i onako gosti consecrationu, tako da se žalite na njihovoj temi tamo

@Cicmila!!: ja sam izdao pank još odavno, ti si samo još jedna osoba u nizu koja mi je to rekla
Na ovom koncertu smo i onako gosti consecrationu, tako da se žalite na njihovoj temi tamo

@Cicmila!!: ja sam izdao pank još odavno, ti si samo još jedna osoba u nizu koja mi je to rekla

Trooper wrote:sta fjuzn dzez ucini od coveka

hopkins: consecration se ne promovise kao duvacki orkestar, nema sta njima da se zalim

stalker: omg
kad pocinje prvi bend? valjda ste to vi kad ste gosti
Večeras nažalost nećemo imati ploče za prodaju, pukla je nešto šema sa dostavom, tako da ćemo ih imati tek od sleće nedelje, kome se žuri i ima karticu, može i da poruči preko neta, nema za to carine.
Mi sviramo prvi, počinjemo u 21h najkasnije.
Vidimo se!
Mi sviramo prvi, počinjemo u 21h najkasnije.
Vidimo se!
људи лепо свирајте, баш ми жао што нећу банути, али биће прилика. 

a da se napravi supergrupa consecration + temple of the smoke i da se zove contemplation?
е моја ти, ниси ти још толики фен да знаш да имају лајв албум са заједничког прформанса...