Consecration
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- Dersu Uzala
Re: Consecration
Fino decaci, fino. Dve primedbe if I may. Prvo, kakva je to zajebancija sa kamerom, jel' vi nemate svog coveka koji bi tu osmisljeno skakutao po stejdzu ili ispred i nesto snimao sa nekom idejom, peti sesti clan benda, prijatelj benda ili profi lik whatever? Pingvini sa Antarktika imaju isti rakurs (ugao, perspektivu) kao i mi odavle. Sta sad, ako nisam bio tamo na certu, sod-off, ta fora? Drugo, taj head-banging bez kosijana? Perike na stage pod hitnorock action wrote:youtube, drn zvrc

Zezam se, mocnejse je sto bi rekli braca Slovenci. Dobar vi je stage show i lajtning da prostite. Ko to radi? Stazisti i osoblje iz datog establismenta ili neki vas pajtas?
- rock action
nekad imamo, nekad ne.
ovo je bilo Ubosni pa nismo mogli nikog svog da vodimo za to, no kada je veca bina i na svetlu radi neko iskusniji, kapiramo da ce po osecaju lik da odradi posao dobro.
za kameru imamo svog lika, no kad je mala bina da jedva i mi stanemo, tesko da ima mesta za njega
bio je on i na ovoj svirci, muvao se tu i tamo, ali je vise fotkao, nije snimao
perike pod hitno
kad ne moze da se banguje bradama...

ovo je bilo Ubosni pa nismo mogli nikog svog da vodimo za to, no kada je veca bina i na svetlu radi neko iskusniji, kapiramo da ce po osecaju lik da odradi posao dobro.
za kameru imamo svog lika, no kad je mala bina da jedva i mi stanemo, tesko da ima mesta za njega

perike pod hitno

Beardbang!rock action wrote:kad ne moze da se banguje bradama...

- BaalBehrit
Ja već imam periku. 

Koliko moram pod hitno da dodjem sa drustvom na neku svirku vasu
- rock action
vidimo se u nedelju!

- Mithrandir
- MF veteran
Jel možeš samo da mi kažeš kada vi otprilike počinjete?
Celu nedelju samo u nekoj gužvi, pa da vidim da li ću stići?
Celu nedelju samo u nekoj gužvi, pa da vidim da li ću stići?

- BaalBehrit
Tek ćemo se dogovoriti na tonskoj za to, u 22h je ulaz, a prvi bend bi trebalo da svira oko 22:30h... Mi ćemo ili prvi ili poslednji, pošto nam je bubnjar levoruk.
- rock action
sviramo u Nisu 17. oktobra

U organizaciji udruženja građana "Balkanrock", u subotu, 17. oktobra, u sali Pravnog fakulteta biće održana prva u seriji Sounds of Struggle svirki na kojoj će nastupiti niški sastavi Styptic i Repression Release, kao i gosti iz Beograda - Consecration i Deadrise.
Koncert će početi u 20 časova. Cena ulaznice u pretprodaji je 200 dinara, dok će na ulazu koštati 250 dinara. Karte u prodaji od 1. oktobra; CD Sound & Happy House.
Za osobe koje nisu u mogućnosti da nabave karte u pretprodajnom periodu, mogu izvršiti rezervaciju istih preko mail adrese tickets@balkanrock.com Potrebno je na navedenoj mail adresi poslati ime i prezime osobe (ili osoba) koja naručuje kartu. Rezervisane ulaznice će moći da se podignu na ulazu u koncertni prostor po pretprodajnoj ceni od 200 dinara.
- rock action
sviramo u petak 27. novembra u renoviranoj sali Doma omladine na festivalu Nove srpske scene
http://popboks.com/vest.php?ID=11637
http://popboks.com/vest.php?ID=11637
ja cu dodje! ko'ko upad, se zna?
racunajte i na stalkera
- BaalBehrit
Ne zna se još uvek, postovaću kada budemo znali, vidimo se. 

- rock action
cim saznamo cenu karte, javljamo