pa da, od kad mene tamo nema, nema ni "profi" komentarakreptoman wrote:
inache, ovo je jedini nash forum na kom sam sreo "profi" komentare o muzici
mod sam na krstaricinom forumu a tamo se na muzici i dalje sve svodi na pitanje "shta je bolje, desetke ili dvanaestice?" , "dajte neku pesmu za amatera da vezhbam" i 2 ogromne teme o Madoni i Majklu Dzheksonu. Ovaj forum mi je za chitanje milina.
Charlie From Stadium - Don't forget me La Cigale (RHCP)
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Charlie From Stadium - Don't forget me La Cigale (RHCP)
sviraj can't stopCharlieFSA wrote:Pa ja se ne kidam sve je lepo i oknadam se da se i niko drugi nije nesto posebno nasekirao
Bice klip ali totalno druge pesmeova ne ... ok mi je i tako
nema vishe zhive dushe tamoGuitar_thrill wrote:pa da, od kad mene tamo nema, nema ni "profi" komentarakreptoman wrote:
inache, ovo je jedini nash forum na kom sam sreo "profi" komentare o muzici
mod sam na krstaricinom forumu a tamo se na muzici i dalje sve svodi na pitanje "shta je bolje, desetke ili dvanaestice?" , "dajte neku pesmu za amatera da vezhbam" i 2 ogromne teme o Madoni i Majklu Dzheksonu. Ovaj forum mi je za chitanje milina.uvek mi je tamo bilo stresno bilo sta ozbiljnije pricati, mozda poslednja tema koju sam pratio je bilo nedje dje je jedan lik tvrdio da svi vrhunski gitaristi moraju da sviraju sve trzalicom, da legato koriste samo neznalice, tako nesto....mislim da je imao neki KISS avatar, i da je bio par puta banovan....je l' on jos postoji tamo?
- CharlieFSA
Uf tu mi je problem ono mutiranje zicakreptoman wrote:sviraj can't stopCharlieFSA wrote:Pa ja se ne kidam sve je lepo i oknadam se da se i niko drugi nije nesto posebno nasekirao
Bice klip ali totalno druge pesmeova ne ... ok mi je i tako
-
nenadnenad
Ma ne treba nista da naucis, samo ti odsviraj kako odsviras i okaci na sve moguce forume 
nenadnenad wrote:Ma ne treba nista da naucis, samo ti odsviraj kako odsviras i okaci na sve moguce forume
I naravno, uvredi se ako neko slucajno ne misli da si savrsen.
- CharlieFSA
gle jos 
mora da vas jako boli ovaj video. ja mislio da ste zavrsili sa tim
usput nigde nisam rekao da je savrsen ali nije ni tako bedan kao sto vi kazete.
pa nismo svi PRO vazno je da je nama lepo. (mislim onome ko svira)
A moze i takonenadnenad wrote:Ma ne treba nista da naucis, samo ti odsviraj kako odsviras i okaci na sve moguce forume
Last edited by CharlieFSA on 18 Aug 2010, 13:46, edited 1 time in total.
Ova tema ce postati popularnija od Konsekrejsna
Nije ni tako bedno, ali jesu i dalje bendinzi i tajming losi
Mislim, daj covece, sve je to ok, ali, jel postoji jos nesto tebi u zivotu sem RHCP?
Nije ni tako bedno, ali jesu i dalje bendinzi i tajming losi
Mislim, daj covece, sve je to ok, ali, jel postoji jos nesto tebi u zivotu sem RHCP?
- CharlieFSA
Pa dobro nije vazno, vazno da je nama lepo kao sto sam vec rekao + botovi budze view countWook wrote:Ova tema ce postati popularnija od Konsekrejsna![]()
Wook wrote:Nije ni tako bedno, ali jesu i dalje bendinzi i tajming losi
Znam i nije u tome problem vec sto taj cika funkomat bas svugde gleda da malo da "hejta" moze to mnogo lepse da se radi.
------> viewtopic.php?f=20&t=8322
Da JF i njegovi solo albumiWook wrote:Mislim, daj covece, sve je to ok, ali, jel postoji jos nesto tebi u zivotu sem RHCP?
Nije problem, whatever floats your boat.. Ali, imas 26 godina, zar ne treba da gledas [barem muzicki] malo... pa da kazem, sire i dalje?
- CharlieFSA
Ja to nikako ne bih vezivao sa godinama. RHCP i JF prave toliko divnu muziku da ja prosto ne razumem kako to nekome moze da se ne svidi. (mada da postoji ona smarajuca recenica "o ukusima se ne raspravlja") mada nju su verovatno izmislili ljudi bez ukusa
Ne znam kao sto kazem prave muziku bas onako kako se meni to svidja uzivam dok slucam i nemam apsolutno nikakvu potreu da to menjam. Pogotovo ne u danasnje vreme kada nema nikoga da se bavi nekom normalnom muzikom a da to nije speed metal, sheet metal ili thrash metal tako nekako
, dark imba goshu metal ... itd.
Last edited by CharlieFSA on 18 Aug 2010, 14:09, edited 1 time in total.
- CharlieFSA
<
slusha metal 
Charli kad mogu da ti urucim diplomu, pobedio si...

Ne, to sa godinama sam vezao samo zato sto zvucis kao fanboy [no hard feelings] i da su oni jedino sto valja na ovom svetu.. A i to ti pricam, slusas jos malo drugih stvari, znao bi da i te kako ima ljudi koji se bave nekom normalnom muzikom a da to nije speed metal, sheet metal, dark imba goshu metal.. A i sto se tice kacenja.. Jebiga, postoji tema za kavere, zar nije bilo prosto logicnije da se tu stave? Mislim, evo, i ja sam u tu temu stavio svoja 2 kavera.. Ja u Funkomatovom postu iz prosle teme zaista nisam video ni trunku hejta, mislim, i ja bih prvo video na guglu da li ima necega, pa tek onda dosao ovde i pitao [meni lakse tim redosledom, sad ne znam za ostale], ili bih pitao ovde ako bih se dvoumio izmedju necega, pa da cujem savete i licna iskustva.
I kao sto je x puta receno, ako ne zelis da cujes kritiku [a svi se slazu u jednoj, iliti dve stvari], cemu kacenje na tjub? Lepo srezi na cd ili stavi na fles, pa daj devojci ako si vec za nju to radio
I kao sto je x puta receno, ako ne zelis da cujes kritiku [a svi se slazu u jednoj, iliti dve stvari], cemu kacenje na tjub? Lepo srezi na cd ili stavi na fles, pa daj devojci ako si vec za nju to radio
- CharlieFSA
ma ima tu jos tema gde je ljudima koji 200 X bolje sviraju od mene zamerena kolicina vlaznosti vazduha u prostoriji te im to sve nista ne valja.
A istina je da je potpuno normalno okaciti temu gde kupiti te civije pre nego pogledati na google ... nije problem pogledati tamo ali naravno da nije problem napraviti temu i naravno takva tema ne zasluzuje nikakvo pljuvanje ili nesto sl.
+ da ima neke fine muzike ali meni to i dalje ne prije kao JF i RHCP.
A istina je da je potpuno normalno okaciti temu gde kupiti te civije pre nego pogledati na google ... nije problem pogledati tamo ali naravno da nije problem napraviti temu i naravno takva tema ne zasluzuje nikakvo pljuvanje ili nesto sl.
+ da ima neke fine muzike ali meni to i dalje ne prije kao JF i RHCP.
Last edited by CharlieFSA on 18 Aug 2010, 14:19, edited 1 time in total.