Izdrzi Ribice
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Izdrzi Ribice
Izdrzi ribice su disko, pop, episkop... Tu smo da vam promrdamo guze i provrtimo kukove u krug.
http://www.facebook.com/pages/Izdrzi-Ri ... 4223507856
http://www.facebook.com/pages/Izdrzi-Ri ... 4223507856
Re: Izdrzi Ribice
Izdrzi Ribice u Expo Centru 23eg januara

Ekipa iz jelen top10 snimala bendove za Nokia nagradnu igru, pa banuli i do nas...
http://www.facebook.com/NokiaSerbia?v=app_7146470109
Ko ne lajkuje keva mu se kupa gola
http://www.facebook.com/NokiaSerbia?v=app_7146470109
Ko ne lajkuje keva mu se kupa gola

Malo mi vuce na 8-o bit-nu muziku. 

Hehe kul, imamo neki casiov sint, znaci haos kako zvuci, mozes se igrati sa njim do sutra i nece te smoriti 
Onomad na svirci kod mene u selu sviramo mi i penje se neki pijanac na binu i grli klavijaturistu, (a pre toga nam je trazio da sviramo 2 dinara druze
) i samo cujes totalni fjuzn pocinje da izlazi iz sinta, onako rastimungovan tajming i neke cudne note, posle par sekundi sklanja se pijnac i vidis klavijature se polako sklapaju ponovo u pesmu. Aa da, a pre toga svirao garavi sokak, show 

Onomad na svirci kod mene u selu sviramo mi i penje se neki pijanac na binu i grli klavijaturistu, (a pre toga nam je trazio da sviramo 2 dinara druze

- sirac-šunka
- vragolan
Ja lajkovo na sva tri mesta, fb strana, nokia fb strana i youtube...

Mozda vam je stvarno trazio 2 dinara, druze.Rax13 wrote:(a pre toga nam je trazio da sviramo 2 dinara druze)

Super je ovo matori.
- Rock`n`Roller
- MF veteran
Kad bi gitara i synt napravili neku glasniju fuziju vise bi mi se svidelo.Fina muzika, ali vristi za ludackim blues-rock-jazz-funk-fusion tripovima koji bi lomili non-stop.U fazonu-ne znas sta te ceka u sledecem trenutku.I pevac da mu ga da malo po mudima.
Sa obzirom na moj ukus ja bih takve fazone pridodao.Fali malo zaraze u pesmama.Ovako, ne mogu da kazem da mi je neka omiljena.

Sa obzirom na moj ukus ja bih takve fazone pridodao.Fali malo zaraze u pesmama.Ovako, ne mogu da kazem da mi je neka omiljena.
Upravo to joj ponajmanje treba.ali vristi za ludackim blues-rock-jazz-funk-fusion tripovima

''Pretvaramo veprove u kraljeve i vojvode'', omiljeni stih, naravno.

Bog ti dobra dao dobri covecesirac-šunka wrote:Ja lajkovo na sva tri mesta, fb strana, nokia fb strana i youtube...![]()

Hahaha, da ono kao za pivce, video dobru raju i prazan novcanik, pa aj da okusa srecuMetalFunk wrote:Mozda vam je stvarno trazio 2 dinara, druze.Rax13 wrote:(a pre toga nam je trazio da sviramo 2 dinara druze)
![]()

Hvala tebraFunkomat wrote:Super je ovo matori.

Pop Jerkane, pop...Rock`n`Roller wrote:Kad bi gitara i synt napravili neku glasniju fuziju vise bi mi se svidelo.Fina muzika, ali vristi za ludackim blues-rock-jazz-funk-fusion tripovima koji bi lomili non-stop.U fazonu-ne znas sta te ceka u sledecem trenutku.I pevac da mu ga da malo po mudima.![]()

Egzekli, da, to nam je prvi singl... Nadam se, evo za novu smo nastupali uzelo se parica, sad ovaj expo, ide situacija na bolje, e sad do koje mere zavisi od nas i naravno gud ol' irish patuljkasinisake wrote:Upravo to joj ponajmanje treba.ali vristi za ludackim blues-rock-jazz-funk-fusion tripovimaRekoh ti vec jedared, @Rax 13, ova numera Mi je vrlo hitoidna. Bice valjda i para nekih tu. Srecno!
''Pretvaramo veprove u kraljeve i vojvode'', omiljeni stih, naravno.

Hvala

Cak i bez obdukcijeee

"Mi" je stvarno ludilo zarazna stvar. I dobre reci, bas dobre. I ona crvenokosa je dobra 

Drago mi je da ti se svidja.ZigiZelig wrote:"Mi" je stvarno ludilo zarazna stvar. I dobre reci, bas dobre. I ona crvenokosa je dobra

ZigiZelig wrote:"Mi" je stvarno ludilo zarazna stvar.

Stvarno je catchy. Vidimo se na svirci djud. Gledacu da ponesem onaj Rej Ban Wayfarer, da budem u fazonu