Evo linka pesme
http://www.youtube.com/watch?v=6n-NkX_KJcU
poslusajte i prokomentarisite!Hvala...
REGULATOR metal bend iz Vrnjačke Banje koji je osnovan 2008. godine od strane Luke Petrovića, Gorana Janjušića i Stevana Zekanovića. Svi članovi benda su posvetili svo svoje slobodno vreme odlazeći na probe i tamo vežbajući pesme poznatih bendova (SOAD, Offspring, Nirvana...). U početku na mestu pevača je bio Ognjen. Posle nekog vremena, bend se na kratko vreme raspao. Kada je ponovo sastavljen, na upražnjeno mesto pevača došao je mladi Lazar Ćirić. Od tada su počinjale redovne probe, a na mestu ritam gitare je sada Ognjen. Bend je u svojem punom sastavu prvi put javno nastupio u "Etno kući" u Vrnjačkoj Banji. Na nastupu su uspešno odsvirali ceo repertoar i nedelju dana kasnije su takođe održali kratak koncert sa ostalim bendovima. Onda Lazar izlazi i pevač je Ognjen. Na svirci 28.avgusta 2010. u "Goču" su veoma uspešno se pokazali, Ognjen je pokazao da ima odličan vokal, Luka izrezao solaže, a i ostali bendovi su pokrcali. Onda Stevan izlazi zbog svađe i bubnjar je Jovan.
Ognjen Ilić - vokal
Luka Petrović - solo gitara
Goran Janjušić - bass gitara
Jovan Pavlović - bubnjevi
Sta mislite o autorskoj pesmi benda REGULATOR?
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
-
Re: Sta mislite o autorskoj pesmi benda REGULATOR?
Samo napred !!!
Ja nisam neki znalac po pitanju muzike što se tiče teorije, ali mi se dopada tekst i osetio sam pesmu...
Podseća me neodoljivo na plavu grobnicu, na Krf, Lido i onu stradaniju našu Srpsku...
Možda niste imali baš tu nameru ali to vam je čist primer kako svako iz neke pesme izvuče svoj doživljaj....
Recite mi da li je lep osećaj kada se napravi nešto svoje...?
Naravno da je lep...vaša pesma je jedina takva u etru...
Sve ostalo je manje bitno ...
Mladi ste i samo udrite...izvucite sve iz sebe, ali nemoj samo da ste tužni, pa valjda se neko,nekad i zaljubi...muku mu ljutu !
Sve najbolje....
Ja nisam neki znalac po pitanju muzike što se tiče teorije, ali mi se dopada tekst i osetio sam pesmu...
Podseća me neodoljivo na plavu grobnicu, na Krf, Lido i onu stradaniju našu Srpsku...
Možda niste imali baš tu nameru ali to vam je čist primer kako svako iz neke pesme izvuče svoj doživljaj....
Recite mi da li je lep osećaj kada se napravi nešto svoje...?
Naravno da je lep...vaša pesma je jedina takva u etru...
Sve ostalo je manje bitno ...
Mladi ste i samo udrite...izvucite sve iz sebe, ali nemoj samo da ste tužni, pa valjda se neko,nekad i zaljubi...muku mu ljutu !
Sve najbolje....