Tako ga bar ja dozivljavam.

Moderator: Trooper
Balašević mračan?Mr. Sick Mick wrote:Balasevica sam voleo kada sam bio bas-bas klinac. (do osme, devete godine.) Posle toga je pocelo da me nervira to sto su mu sve pesme zacinjene nekim tugaljivim sentimentom i koliko god ih puta slusas, svaki put postaju sve mracnije, a poruka te neke bezizlaznosti sve definitivnija. Mozda je to samo zivotna cinjenica, al' *ebes ga, po toj logici ako cemo sutra da idemo na veliku nuzdu, koja je onda pojenta da danas rucamo?! Zakljucak - takav stil stihoklepstva je filozofsko licemerje i svakim slusajem postize sve manje postize poentu. Mislim, cak i kad u pesmama pomene neku lepu uspomenu, tebi dodje da iseces vene. Batali to, ako mene pitate.
Tako ga bar ja dozivljavam.
Ovde moraš množinufrkadela wrote:...Što se tiče politika, tu ga maksimalno podržavam....
ssmc wrote:Ovde moraš množinufrkadela wrote:...Što se tiče politika, tu ga maksimalno podržavam....
Ne može, moraš da daš svoj komentar.Doolio wrote:slozio bih se sa derrickovim prvim postom i to je to
Jako ružan izraz. Sumnjam da bi ti se dopalo kada bi neko napisao za tvoju nekakvu pesmu da je stihoklepstvo. Treba imati poštovanja prema umetniku koji decenijama opstaje na sceni i piše pesme koje se konstantno izvode na raznim mestima. Pri tom niko od tebe ne traži da voliš to što neko radi, ja recimo nisam Đoletov fan, nikada nisam bio na njegovom koncertu, ali ga poštujem jer on to svakako zaslužuje.Mr. Sick Mick wrote:Zakljucak - takav stil stihoklepstva...
pa dobro, to je tvoj senzibilitet kao slusaoca, ali stoji da balasevic dodje, napise depresivnu pesmu za koju je hteo da bude depresivna, ti cujes i oces da se ubijes - ako to nije uspela pesma, onda ne znam sta jeste. sad, sto ti nisi mazohista, to je vec druga stvar:)Mislim, cak i kad u pesmama pomene neku lepu uspomenu, tebi dodje da iseces vene. Batali to, ako mene pitate.
Sava wrote:Jako ružan izraz. Sumnjam da bi ti se dopalo kada bi neko napisao za tvoju nekakvu pesmu da je stihoklepstvo. Treba imati poštovanja prema umetniku koji decenijama opstaje na sceni i piše pesme koje se konstantno izvode na raznim mestima. Pri tom niko od tebe ne traži da voliš to što neko radi, ja recimo nisam Đoletov fan, nikada nisam bio na njegovom koncertu, ali ga poštujem jer on to svakako zaslužuje.Mr. Sick Mick wrote:Zakljucak - takav stil stihoklepstva...
Alo bre MickyMr. Sick Mick wrote:Balasevica sam voleo kada sam bio bas-bas klinac. (do osme, devete godine.) Posle toga je pocelo da me nervira to sto su mu sve pesme zacinjene nekim tugaljivim sentimentom i koliko god ih puta slusas, svaki put postaju sve mracnije, a poruka te neke bezizlaznosti sve definitivnija.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest