Uuuuu tek sad izvalih ovo, veeeeri veeeeeri naaaajs.Solomon wrote:slusam cesto sa ortacima dubstep i dnb a skoro sam otkrio i neurofunk
to tek jebe keve![]()
Dubstep
Moderator: Trooper
Re: Dubstep
cura ima glas, aj zdravo ...

Neje Marli al je bio rege na radnom stolu...Rax13 wrote:Odlicne stvari okacene, ja ne znam tacno izvodjace, ali ima jedna mnogo dobra obrada Marlijeve pesme, kad isceprkam okacicu![]()
Nekako mi je to ultimativni sauntrek za teranje djavola, ili pozadinska muzika za zubarsku ordinaciju...
Somethin' new :
[youtube]9U7AQEuj6_0&feature=feedu[/youtube]
Somethin' boroved :
[youtube]CpEOErRV-u4&feature=related[/youtube]
Somethin' blue :
[youtube]IUGzY-ihqWc&feature=channel_video_title[/youtube]
Somethin' old :
Ovo poslednje nije dubstep, ali je toliko dojajasticno i uberkewl da je moralo biti ovde!
[youtube]9U7AQEuj6_0&feature=feedu[/youtube]
Somethin' boroved :
[youtube]CpEOErRV-u4&feature=related[/youtube]
Somethin' blue :
[youtube]IUGzY-ihqWc&feature=channel_video_title[/youtube]
Somethin' old :
Ovo poslednje nije dubstep, ali je toliko dojajasticno i uberkewl da je moralo biti ovde!

Ludi ZlOcko wrote:Dubstep je žanr elektronske muzike nastao u Londonu početkom 2000 godine. Zanimljivo je to što je uspeo da se probije na globalni nivo bez pomoći nekog poštovanog muzičkog autoriteta, uz to odbijajući dotadašnje muzičke kanone. Ovo su karakteristike underground scene, a kada žanr postane popularan kod šire publike ( pogotovo kada je u pitanju globalna popularnost) te karakteristike se gube i dobija se samo još jedna vrsta potrošne robe. Čar dubstepa jeste u tome što je dostigao globalno priznanje i u isto vreme uspeo da zadrži odlike underground scene.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ty2e4kipVeQ[/youtube]

Gosn Lukasenko, za vas jedna umerena, diplomatska, korektna... tek toliko da razmrda vufer.
Toliko o undergroundu...
Toliko o undergroundu...

Molim admine da udalje gos'n Sinisu sa ovog topica.
Unapred zahvalan, MentalFu*k

Unapred zahvalan, MentalFu*k

Ma nema frke, udaljicu se sam... Evo, vec sam otis'o... 

-
razvaljivanje woooobbleeeeee
[youtube]VZMfhtKa-wo&feature=feedf[/youtube]
Ovo je raj za igranje kad se covek naduva x)