Nirvana mi je takođe bila jedan od omiljenih 'HM' (tj Grunge) bandova. Hvala ti što si mi složio kockice.

Doduše, Pearl Jam mi baš i nije lego...
Moderator: Trooper
jes'...taman ces nauciti neku socnu psovkufaks wrote:ma opusteno.. to su nijanse..
pa retko kome da se svide alice i nirvana a pearl jam ne... ali stvar ukusa
odoh da pustim komsijama neku pearl jam stvar
ih.. uce oni od menemuki17 wrote:jes'...taman ces nauciti neku socnu psovkufaks wrote:ma opusteno.. to su nijanse..
pa retko kome da se svide alice i nirvana a pearl jam ne... ali stvar ukusa
odoh da pustim komsijama neku pearl jam stvar
E bas to je moj utisak povodom ovog albumaFrostensen wrote:da ne znam da su oni mogao bih da ih zamenim za bilo koji drugi bend.
Po mom misljenju, AIC stvarno ne moze da se poredi sa PJ, a NIrvanu mi je i glupo da spominjem... Nirvana je, po meni, na tronu, na krovu solitera, PJ im kuca da im otvore, a AIC se zamajava na ulazu u zgradu jer su im za ulaz potrebni kljucevi, koje su ovi izgubili, tacnije, koje ni nemaju..Boroman wrote:AIC nema veze sa nirvanom, a pogotovu ne sa pearl jam... jako smesni bendovi u poredjenju sa ovim mocnicima,...za razliku od njih AIC ima energiju i te zesce rifcine, sto ga svrstava medju HM bendove. po mom misljenju HM bend sa elementima grudge-a...
i mislim da je kljucni covek ovog benda oduvek bio Jerry...pa jbg napisao je svu muziku, 80% textova i pola pesama peva, zato nove stvari i zvuce kao ranije
btw, verovatno ste vec culi, ali ko nije imaju jos dve nove do jaja stvari:
Check My Brain i Acid Bubble
AIC forever
Layne - RIP
Jerry - keep it rockin'
kurtrose wrote:Po mom misljenju, AIC stvarno ne moze da se poredi sa PJ, a NIrvanu mi je i glupo da spominjem... Nirvana je, po meni, na tronu, na krovu solitera, PJ im kuca da im otvore, a AIC se zamajava na ulazu u zgradu jer su im za ulaz potrebni kljucevi, koje su ovi izgubili, tacnije, koje ni nemaju..Boroman wrote:AIC nema veze sa nirvanom, a pogotovu ne sa pearl jam... jako smesni bendovi u poredjenju sa ovim mocnicima,...za razliku od njih AIC ima energiju i te zesce rifcine, sto ga svrstava medju HM bendove. po mom misljenju HM bend sa elementima grudge-a...
i mislim da je kljucni covek ovog benda oduvek bio Jerry...pa jbg napisao je svu muziku, 80% textova i pola pesama peva, zato nove stvari i zvuce kao ranije
btw, verovatno ste vec culi, ali ko nije imaju jos dve nove do jaja stvari:
Check My Brain i Acid Bubble
AIC forever
Layne - RIP
Jerry - keep it rockin'
Morao sam malo da se proseravam, ali stojim iza price!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest