Duka jeb`o si mu majku sade
Prva stvar - ako pricamo o muzici,dakle o tonskoj umetnosti,postoje kriterijumi prema kojima se nesto sto je upalo u prvi post ovog topica svrstava u tezak shit.... Jel se slazes oko ovoga sa mnom... Dakle Darko Lazic... Ne mogu da pricam o njegovim pevackim sposobnostima,ne varim to ich,tako da kad ga cujem,gasim..... Elem,jesi slus`o pesmu... Poslusaj je i reci mi je l` se slazes da je to shit... Nema veze sto je iz Granda,nema veze ni sto je narodnjak,nego poslusaj pesmu pa ovako objektivno rechi je l` ti to lici na nesto.... Aranzman,tema,ideja,harma,C# mol sto neko rece,pa onda vidi sta sve stoji iza doticnog momka pa samu viziju celog tog kurcslusa i onda mi reci da l` se slazes sa mnom da je stvar tezak shit...
Druga stvar - Baja je rek`o da svira jazz i rock,pa je onda "otkrio" pravu vrednost muzike u Darku Lazicu i Zvezdama granda...A ja prema prvoj stavci,mislim da se radi o shit muzici..Onda se,bar koliko sam ja zakljucio,ispalio i rek`o da je poceo da svira narodnjake zbog kesha... Nije to greh ravan ubistvu i silovanju maloletnice,ali ako si se spustio na nivo Zvezda granda i satorske poezije,onda donekle gubis pravo da torokas o muzici kao umetnosti,ali imas pravo i te kako da o muzici pricas kao o biznisu...
Treca stvar - Moja filozofija da umetnost moze da bude posao dok god se bavis umetnoscu i na osnovu svojih dela zaradjujes,bilo da je rec o pravljenju vaza,slikanju mrtve prirode,pravljenju muzike... MUZIKE,a ne Zvezda granda.. Znaci,ako se i dalje bavis onim u sta si se zaljubio kao klinac i sto volis,sto da ne zaradis koji dinar od toga,hvala Bogu... E,a Zvezde granda nisu umetnost... Sto??? Zbog trilion razloga.... Kristijanova dela sam gledao,tvoja nesto manje.... I meni je ono sasvim dovoljno... Nisi ti poceo da slikas gole trebe za playboy ili tako nesto,lupam sad... Izmedju tebe ili Kristijana i primera coveka koji posle godina sviranja dzeza predje na Zvezde granda je oooooooooooooogromna razlika....
Nije ono sto sam video vrhunsko remek-delo,iako nemam dve cuke o slikarstvu ili dizajnu,ali je daleko od toga da lici na "sator sindrom".... Cak mislim da je izuzetno gotivno,sta ima loseg u tome da radis tako neki posao....
Sa druge strane.... Primetno je kad sa "Take five" predjes na "Mahi,mahi,mahinalno"