Najbolji i najzanimljiviji omoti...
Moderator: Trooper
- The_Art_Of_Despair
Re: Najbolji i najzanimljiviji omoti...
aaauuuuu kolko je dobar!

lolz zomg kakwi su oni kraljewi.
šmekerčine, nema šta 

Bolest...newbie wrote:

Najjaci... Do saddjomla wrote:

Najjaci... Do sad

- mislim_stvarno
front

back

back

ovaj je kultnimislim_stvarno wrote:front
back

sinisake wrote:Najjaci... Do sad

al bez zajebancije s moje strane. liku se album zove komsinice skuvaj kafu, stavio je fotku sebe i komsinice na kafi, ne palamudi o nekim filozofijama i ne pravi neke zajebane mudroserske umetnicke omote, gvozden je moj favorit za sada.
marduci i sabati su mi uvek bili rofl:) kao i ovi new age dubokoumni (koji btw tehnicki nisu losi stvarno, al su za djecu)...
Doolio wrote:
al bez zajebancije s moje strane. liku se album zove komsinice skuvaj kafu, stavio je fotku sebe i komsinice na kafi, ne palamudi o nekim filozofijama i ne pravi neke zajebane mudroserske umetnicke omote, gvozden je moj favorit za sada
Niko nije primetio prsten na desnoj ruci

He, he, ali taj smekerski pogled, pogled iskusnog lovca koji ceka plen...djomla wrote:Doolio wrote:
al bez zajebancije s moje strane. liku se album zove komsinice skuvaj kafu, stavio je fotku sebe i komsinice na kafi, ne palamudi o nekim filozofijama i ne pravi neke zajebane mudroserske umetnicke omote, gvozden je moj favorit za sada
Niko nije primetio prsten na desnoj rucia sve u fazonu 'komsinice skuvaj kafu' ...

A zanimljiv je i ovaj kontrast - ''komsinica'' zakopcana do grla, u toj etno-kosuljici (koja verovatno simbolise tradicionalne, patrijarhalne porodicne vrednosti

Reklo bi se da je omot daleko ispred svog vremena 
To su omoti a ne tu neka satanisticka 'sranja' stavis malo vatre, krst, golu tetu i eto ti omota ... dosadno ...

To su omoti a ne tu neka satanisticka 'sranja' stavis malo vatre, krst, golu tetu i eto ti omota ... dosadno ...
lomim?Doolio wrote:marduci i sabati su mi uvek bili rofl:) kao i ovi new age dubokoumni (koji btw tehnicki nisu losi stvarno, al su za djecu)...