Takodje me interesuje kakva su vasa iskustva, misljenja o ovim procesorima?
Hvala

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
dokken wrote:Interesuje me da li neko moze da mi pomogne pri ovom izboru(posto mi je tesko da se odlucim) jer sam planiro da kupim novi procesor tj jedan od ova dva navedena u naslovu?
Takodje me interesuje kakva su vasa iskustva, misljenja o ovim procesorima?
Hvala
![]()
zato sto ce mu te 4-5 pedale,uvek vuci bolji zvuk nego procesor....ili ako zeli da mu se sve cuje digitalno i sterilno,onda ti je procesor najbolje moguce resenje..ja sam uvek za pedale..ako ti problem predstavljaju kablovi i razne sitnice naspram odlicne toncine,ja onda nemam sta vise da pricam..Pa zasto da kupi 4-5 pedala
ognjen93 wrote:a da ne pricamo o tome kako na svirci uvek moze da iscuri baterija, ili da ti neko zakaci jedan od 50000 adaptera i da ti sve zezne, zasto da bi dobio 10 % kvalitetnije efekte?. A mozda da vidis i digitech rp 1000, on je u tom cenovnom rangu, a izmedju ova 2 ipak boss.
evo jos nesto vezano za pod :Kupih neki dan line 6 pod x3 live-a
jel si probao neki kvalitetan analogni delay,plus analogni chorus,tube overdrive,ubacis neki flanger,i reverb kroz neko dojajno pojacalo? ja jesam,i veruj da sam pao na dupe..e a uzmi probaj boss proc,pa ako imas prilike(a retke su) probaj ovakav lanac pedala-pa mi kazi sta zvuci sterilno...ovo je sasvim subjektivno misljenje,ono sto meni zvuki bulja,ne znaci da ce i tebi...ognjen93 wrote:Je si probao ovaj boss? Ne znam kako ti on zvuci sterilno?
Procesor : pedale = tezga-gitarista : autorski-gitarista
ognjen93 wrote:Pa zasto da kupi 4-5 pedala kad, skuplji procesori imaju sasvim zadovoljavajuce efekte, a da ne pominjem probleme tipa sto ti treba milion kablova, milion prikljucaka za struju, a da ne pricamo o tome kako na svirci uvek moze da iscuri baterija, ili da ti neko zakaci jedan od 50000 adaptera i da ti sve zezne, zasto da bi dobio 10 % kvalitetnije efekte?. A mozda da vidis i digitech rp 1000, on je u tom cenovnom rangu, a izmedju ova 2 ipak boss.
maj point egzaktli...to sam i ja rekao goreprogg wrote:ognjen93 wrote:Pa zasto da kupi 4-5 pedala kad, skuplji procesori imaju sasvim zadovoljavajuce efekte, a da ne pominjem probleme tipa sto ti treba milion kablova, milion prikljucaka za struju, a da ne pricamo o tome kako na svirci uvek moze da iscuri baterija, ili da ti neko zakaci jedan od 50000 adaptera i da ti sve zezne, zasto da bi dobio 10 % kvalitetnije efekte?. A mozda da vidis i digitech rp 1000, on je u tom cenovnom rangu, a izmedju ova 2 ipak boss.
zato sto mu za 4-5 pedala ne treba 50000 adaptera, nego (recimo) dva....niti milion patch kablova, nego 4... ako vec koristi adapter ne vidim problem "curenja" baterije...
zato sto ce jedan analogni delay i chorus + dist (drive...) da zvuce beskonacno puta bolje (lepse, organskije, toplije, prijatnije, bla bla bla) nego bilo koji gt, x3, giga mega turbo diesel, direct injection, chip tuning procesor....
samo zbog toga....
ostalo po volji...![]()
![]()
![]()
10%???? mozda glupo pitanje, ali stvarno moram: Da li tebi analogni chorus (znaci bilo koji) zvuci samo 10% bolje od onog chorusa koji se nalazi (recimo na najboljem i najskupljem) procesoru??????
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest