Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
sinisake
The original one

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by sinisake » 20 May 2009, 14:15

oi_ilija wrote:@sinisake

Ko o cemu kurva o postenju?
Da, jesi retardiran, sad sam 100% siguran...

Hvala ti sto mo poznajes, sto si me provalio, sto si upoznat u ceo moj zivot, sto si zasluzio da smes da kazes bilo sta o mojoj licnosti, prava si drugarcina, zbog tebe bih primio metak, ubio coveka, jer retki su ljudi kao ti...

I ne ljutim se sto si mi pokvario posao, sjebacu ja nekog drugog, ma ako nema para, otkinucemo nekom nogu pa cemo jesti, koga u zaostalom i briga? Al' ne lezi vraze, pravi si serlok holms!
Kao sto rekoh, takve likove i nije tesko provaliti. Sami se odate, jbg. :wink:
Prvo moralises o previsokoj ceni od 900, aonda ukazujes na ''realnu'' od 600. :lol:
Michael Kelly.........sam prodao Petru iz Panceva za 400 EUR sa koferom , (koji je jedini dosao da vidi i proba gitaru)
Evo krajnje cene, ovo su reci coveka koji je ''prva ruka'', sto Ilija nazalost nikad nece biti. :lol:

Ilija, biraj malo reci, da ne bih poslao vbracine na tebe! :wink: :lol:
Sava wrote:
Rocket Roll wrote:glȅde (koga, čega) pril.

arh. → neol. što se tiče (koga ili čega), u odnosu (na koga ili što), povodom (koga ili čega), u povodu (koga ili čega), o (komu ili o čemu), u vezi (s kim ili čim), u pogledu (koga ili čega), u odnosu na (koga ili što), u odnosu prema (komu ili čemu) [dogovorili smo se glede toga → dogovorili smo se o tome]
Malo mi je zbunjujuće da je i arh. i neol. jer po meni je možda arh., ali ne u srpskom jeziku. Tu reč sam čuo u hrvatskom jeziku, a takođe i (meni odvratan) izraz "odi tamo". Kako se od glagola ići ili otići tako nešto stvara to vi jezičari možete da objasnite, ali ja ne mogu da usvojim jer mi nije prirodno.
A kolegama koje se brinu za cistotu srpskog jezika porucujem - ne brinite nista, nekoliko kroatizama nece nam naskoditi! :mrgreen:
Uzgred, meni kao izdajniku, pojedine hrvatske konstrukcije i izrazi (na primer, infinitiv umesto nase varijante DA + prezent - poceo je misliti; poceo je da misli) deluju otmenije, pa otud i ''glede''. :bow: :ziveli:

oi_ilija

Post by oi_ilija » 20 May 2009, 15:20

Tejk it izi...

Ti nikad neces shvatiti da postoje stvari koje se ne ticu tebe, go play Wow, find a life or... tejk it izi...

Sava

Post by Sava » 20 May 2009, 16:23

sinisake wrote: A kolegama koje se brinu za cistotu srpskog jezika porucujem - ne brinite nista, nekoliko kroatizama nece nam naskoditi! :mrgreen:
Uzgred, meni kao izdajniku, pojedine hrvatske konstrukcije i izrazi (na primer, infinitiv umesto nase varijante DA + prezent - poceo je misliti; poceo je da misli) deluju otmenije, pa otud i ''glede''. :bow: :ziveli:
Nisam obratio pažnju ko je šta napisao tako da bih morao da pregledam prethodne postove da bih precizno to utvrdio, tako da mi nije od značaja da li si to ti napisao ili neko drugi. Sa druge strane ni slučajno nisam šovinista jer sam odrastao u vremenu socijalizma na beogradskoj periferiji na kojoj su naseljene posleratne porodice sa "štapa i kanapa" tako da sam odrastao i sa Hrvatima, Makedoncima, Ciganima... ma sa svim nacijama koje obituju kod nas. Jednostavno, žestoko mi smeta preterana upotreba stranih reči i kada treba i kada ne treba. Već sam se par puta žalio na to ovde pa ću ispasti nadžak baba, ali neka, dobronameran sam. Pre neki dan čovek je napisao pet reči i svih pet je bilo engleskih! Što je mnogo, mnogo je. Živeli!

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 20 May 2009, 17:12

Na molbu nekih clanova.. otkljucavam temu.. samo znam da ovo nece promeniti nista.....

molim vas barem budite kulturni i pristojni..!

The Mask AE

Post by The Mask AE » 25 May 2009, 09:10

dejankuki wrote:Na molbu nekih clanova.. otkljucavam temu.. samo znam da ovo nece promeniti nista.....

molim vas barem budite kulturni i pristojni..!
Image

Ne kaze se tako vec: molim vas da budete pristojni, mkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay?

@sinisake vs ilija - grow up. :bambi:

nickelback

Post by nickelback » 26 May 2009, 15:16

Evo, posto vidim da se jedan uvazeni kolega sa foruma vec prepirao, i imao optuzbe na druge ljude, cisto da pokazem, par stvari oko polovne opreme, koju isti prodaje....necemo ga imenovati. Naime, kolega prodaje polovnu stvar za istu cenu, kao sto kosta nova u radnji.....pa samo da skrenem paznju..... warwick pedal board, veci sa torbom, u control soundu, iliti nota, music trade-u, tj kod ćobija kosta 100 evra nov, ravno.....

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 26 May 2009, 15:57

Jbt... jesam rekao da ostavite vase razmirice za druge vidove komunikacije? Ne znam da li ste ti i tyler drugovi, braca ili ista osoba niti me zanima. Znam samo da su sa dva razlicita naloga pisane poruke usmerene protiv clana koga kao neces da spomenes (iako svi znamo ko je). Dojavljeno je i provereno da imas identican oglas kao tyler na jednom drugom forumu (ne, nije dojavio clan cije ime neces da spomenes, tyler ima jos "obozavalaca"). A tu je i cinjenica da su neke tvoje i taylerove poruke sa istog IP-a . Ovo bi svuda i svakome bilo dovoljno za ban. A ja jos jednom obojcu (tj trojcu, ali "clan cije ime ne sme biti izreceno" je shvatio) upozoravam da batale to sto rade i nadju neki drugi hobi.

nickelback

Post by nickelback » 27 May 2009, 01:51

Ne, sasvim slucajno smo mi cimeri, i koristimo isti prikljucak, ali sa 2 razlicita kompa. Ne vidim u cemu je problem, samo upozoravam ljude, isto kao sto i on radi. Sta sam lose uradio? Ne smeta ti kad on ili neko od njegovih drugara to radi, a kad neko drugi napise, problem je. Kolilo vidim, to je naziv teme, i to sam i napisao. Upozoravam ljude na prevaru......

A btw, kucao je oglas sa mog naloga jer je banovan.....

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 27 May 2009, 02:09

Upozoravas ljude na prevaru...?
Svako ko je zainteresovan ce da proveri cenu novog pedalboarda (koja, NIJE kao sto si rekao ravno 100e, sem ako mene ovi iz Note lazu) a i nigde ne pise da je 100e fixno tako da... :ziveli:
Hvala sto brines.

Sve u svemu, pedalboard je prodat za 80e. :wink:
Bar bi trebalo da jeste...

sub_zer0
MF veteran

Post by sub_zer0 » 27 May 2009, 09:26

sasvim slucajno smo mi cimeri
A je l' u istom stanu/kuci ili telu? ;) :mrgreen:

Gibson zanimljivosti.

Sava

Post by Sava » 27 May 2009, 09:36

Mene nervira kada ne odgovaraju na upite ili nešto pitaju i više se ne jave. Za mene je to oličenje nekulture i nepoštovanja sagovornika. Primera radi jedan od ovde pomenutih preprodavaca je tražio od mene sijaset podataka i kada sam mu sve poslao više se nije ni javio. Drugi put mi je nudio robu za istu cenu koliko je i nova sprava u Mitrosu i kada sam mu skrenuo pažnju na to više se nije javio. Taj preprodavac je zauvek završio karijeru kod mene.

guv'nor

Post by guv'nor » 25 Jun 2009, 20:12

Evo kako to preko rade genuine likovi, a ne ko ovi naši koji se grade od 50-tak do po par stotina evra... Amateri! :mrgreen:
eBay link

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 25 Jun 2009, 21:18

guv'nor wrote:Evo kako to preko rade genuine likovi, a ne ko ovi naši koji se grade od 50-tak do po par stotina evra... Amateri! :mrgreen:
eBay link
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:O.o: :O.o: :O.o: :O.o: :O.o: :O.o: :O.o:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 26 Jun 2009, 01:08

make love not war... ucite od hipija (samo bez opojnih sredstava)
http://images-cdn01.associatedcontent.c ... 172786.jpg samo za odrasle
srry za :off-topic:

Kill surf city

Post by Kill surf city » 18 Jul 2009, 17:35

http://www.kupujemprodajem.com/Telecast ... -oglas.htm

Eto...moze da se kaze i 'istina'... :rlol:

Locked