pojacalo i efekat za ozvucenu akustaru

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
damnjan

pojacalo i efekat za ozvucenu akustaru

Post by damnjan » 21 Jun 2009, 14:45

Drugar zeli da kupi neko ozvucenje za svoju ozvucenu akustaru (ima Takamine G series rekao bih), pa ga zanima pojacalo za nju, recimo do nekih 100 e (10 - 15 - 20 w), za kucnu upotrebu ili neke svirkice po manjim klubovima, i neki efekat....
Pa ako imate nesto na umu, ili znate sta je dobro, a ulazi u opis, bicu zahvalan. Ja se u ozvucene slabo razumem, furam samo elektricne, tako da pojma nemam sta da mu preporucim......
Hvala unapred

damnjan

Re: pojacalo i efekat za ozvucenu akustaru

Post by damnjan » 21 Jun 2009, 15:22

jedino sto sam pronasao po domacim radnjama da ulazi u 100 e je Behringer Ultracoustic AT108 - http://www.artistsystems.net/mex/artikal.php?art=4124# , koji ima podrsku gitare i mikrofona u isto vreme, kosta 62 e, i reviewi po netu kazu da nije potpuno govno.....

ako neko ima bilo kakvo iskustvo sa ovim beringerom nek' iznese, pomoglo bi mi .....

shule

Post by shule » 21 Jun 2009, 16:04

Ja bih i predlozio ovo: Behringer Ultracoustic ACX450.
Stvarno nije lose. Imas graficki eq, i za vokal i za gitaru. Mi ga na probama koristimo za vokale (nemamo razglas), a ponekad samo za akusticnu. Tih 15W ti je malo za manje svirke. Mi smo sa ovim nastupali, i bilo je sasvim ok. Nadam se da sam pomogao. Kosta 180E, ali mislim da vredi. :)

ognjen93

Post by ognjen93 » 21 Jun 2009, 19:38

Pa moj nastavnik koji ima akademiju ima u ovog behringera od 90w, i zadovoljan je.... Mada sta znam ne treba ocekivati sad od njega da pravi sladoled za 200 e..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Post Reply