Drugar zeli da kupi neko ozvucenje za svoju ozvucenu akustaru (ima Takamine G series rekao bih), pa ga zanima pojacalo za nju, recimo do nekih 100 e (10 - 15 - 20 w), za kucnu upotrebu ili neke svirkice po manjim klubovima, i neki efekat....
Pa ako imate nesto na umu, ili znate sta je dobro, a ulazi u opis, bicu zahvalan. Ja se u ozvucene slabo razumem, furam samo elektricne, tako da pojma nemam sta da mu preporucim......
Hvala unapred
pojacalo i efekat za ozvucenu akustaru
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: pojacalo i efekat za ozvucenu akustaru
jedino sto sam pronasao po domacim radnjama da ulazi u 100 e je Behringer Ultracoustic AT108 - http://www.artistsystems.net/mex/artikal.php?art=4124# , koji ima podrsku gitare i mikrofona u isto vreme, kosta 62 e, i reviewi po netu kazu da nije potpuno govno.....
ako neko ima bilo kakvo iskustvo sa ovim beringerom nek' iznese, pomoglo bi mi .....
ako neko ima bilo kakvo iskustvo sa ovim beringerom nek' iznese, pomoglo bi mi .....
Ja bih i predlozio ovo: Behringer Ultracoustic ACX450.
Stvarno nije lose. Imas graficki eq, i za vokal i za gitaru. Mi ga na probama koristimo za vokale (nemamo razglas), a ponekad samo za akusticnu. Tih 15W ti je malo za manje svirke. Mi smo sa ovim nastupali, i bilo je sasvim ok. Nadam se da sam pomogao. Kosta 180E, ali mislim da vredi.
Stvarno nije lose. Imas graficki eq, i za vokal i za gitaru. Mi ga na probama koristimo za vokale (nemamo razglas), a ponekad samo za akusticnu. Tih 15W ti je malo za manje svirke. Mi smo sa ovim nastupali, i bilo je sasvim ok. Nadam se da sam pomogao. Kosta 180E, ali mislim da vredi.

Pa moj nastavnik koji ima akademiju ima u ovog behringera od 90w, i zadovoljan je.... Mada sta znam ne treba ocekivati sad od njega da pravi sladoled za 200 e.....