Odmah cu ti reci da nisam imao iskustvo sa tim pojacalom ali nekako mi 65w zvuci malo...da je lampas onda ok ali tranzistor sa 65...ja recimo imam marshall avt 50(hibrid) i stvarno ima snagekad ga sviram u kuci,sam za sebe, ali kada sviram probu imam problem sa bubnjarom zato sto da bi ga pokrio moram bas da ga panjim a onda imam malo problema sa mikrofonijom i zujanjem(kad ne sviram).
U svakom slucaju da li ces uspeti pokriti bubanj zavisi i od bubnjara ali u svakom slucaju probaj da ga napanjis pre kupovine.
Pojacalo & pedalboard
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Pojacalo & pedalboard
I tranzistorskih 65 W je dovoljno, ako je zaista u pitanju 65 w.
Stari (ne znam kakvi su novi) Bandit od 65 W ubija na 4-5, kao i JC 60, ako je bubnjar normalan i neozvucen.
Stari (ne znam kakvi su novi) Bandit od 65 W ubija na 4-5, kao i JC 60, ako je bubnjar normalan i neozvucen.

hm...normalan bubnjar??? pravi raritet!sinisake wrote:I tranzistorskih 65 W je dovoljno, ako je zaista u pitanju 65 w.

Pa, dobro, al' i ovi standardno nenormalni nisu toliko glasni.
Dosta je 65 W. Lepse je 100, al' moze i ovo da prodje. 

Vidim ja da je tema nastavljena u pravcu 'imas ovo,imas ono', a ja lepo pitao za Bandita 
Salim se
oko ostatka pojacalo cu razmotriti cim probam ovog Bandita,enivej hvala za savete... 
Pa kako,bre,65w malo??? Sta svirate,death, trash
Da je meni 50w,ja bih bio prezadovoljan
A sviram hard rock,btw...

Salim se

Pa kako,bre,65w malo??? Sta svirate,death, trash

Da je meni 50w,ja bih bio prezadovoljan

Bandit je najbolje pojačalo u svom cenovnom rangu. Ovi novi bar, stariji nikada nisam svirao, mada vidim da ga sviraju i
vuku po svirkama i radi super. Nov košta negde oko 300 evra. Ima tri distorzije i tri klina, a glasno je više nego što će ti
ikada trebati. Ti noviji od 80W. Zvuk je, za te pare, neverovatan, a sa njime možeš da sviraš bukvalno šta hoćeš.
To su neka moja iskustva.
vuku po svirkama i radi super. Nov košta negde oko 300 evra. Ima tri distorzije i tri klina, a glasno je više nego što će ti
ikada trebati. Ti noviji od 80W. Zvuk je, za te pare, neverovatan, a sa njime možeš da sviraš bukvalno šta hoćeš.
Pazi ti to!Mogut wrote:Bandit je najbolje pojačalo u svom cenovnom rangu. Ovi novi bar, stariji nikada nisam svirao, mada vidim da ga sviraju i
A meni lik prodaje pojacalo staro 20 i kusur godina za 250 jura,pa gde je tu logika? Zar su ta starija toliko dobra O.o
- Dersu Uzala
Kao sto rece sinisake, 65w = 65w. Caka je u tome sto se lampaska pojacala nominalno rejtinguju pre klipovanja (u izlaznim lampama). Kada maksimalno pojacas master volume ili generalno volume (ako nema master-a) i izlazne lampe pocnu da klipuju, emituju izmedju 50-75% vecu snagu. Lampasko pojacalo od 65w odvrnuto do daske znaci postize oko 100w a neki put i vise. To je zbog prirode lampe i nacina na koji proizvodjac klasificira nominalnu snagu.Vlado wrote:Odmah cu ti reci da nisam imao iskustvo sa tim pojacalom ali nekako mi 65w zvuci malo...da je lampas onda ok ali tranzistor sa 65...