Pise na njemu 9v/1200mA ali takav adapter ne mogu da nadjem.

Hvala

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Undreamer wrote:Napravio sam u Trafku trafo 9v, 2.2A i onda otisao do radio kluba da kupim kutiju i kablove, ali nisu imali odgovarajuce kablove za povezivanje (trafo-pedala)
pa sam trenutno odustao od cele price i furam na vartu![]()
Ali ako nije frka mozes li da mi kazes gde da kupim onda ostale delove za trafo(kutiju i mogu u radio klubu ali taj kabl mi je frka)?
Hvala
Hvala, pogledacurock action wrote:ja sam uzeo u Akustiku.
to je prodavnica jedna mala preko puta Trece gimnazije... mislim da je Svetozara Markovica ali nisam siguran.
ssmc wrote:Undreamer wrote:Napravio sam u Trafku trafo 9v, 2.2A i onda otisao do radio kluba da kupim kutiju i kablove, ali nisu imali odgovarajuce kablove za povezivanje (trafo-pedala)
pa sam trenutno odustao od cele price i furam na vartu![]()
Ali ako nije frka mozes li da mi kazes gde da kupim onda ostale delove za trafo(kutiju i mogu u radio klubu ali taj kabl mi je frka)?
Hvala
Misliđ na daisy chain kabl?I treba struja da bude AC (pitam pošto kažeš da furaš na vartu a nisam čitao uputstva za pomenuti uređaj)?
Što ne bi napravio kabl?Mislim da u radio klubu ima jack ženski lumberg (tačnije ne znam jel' ima na stanju) http://www.kelco.rs/katalog/komponente. ... upweb=6395
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest