Koji procesor za razglas

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
vspengler69

Koji procesor za razglas

Post by vspengler69 » 14 Oct 2009, 17:41

:bravo: Pozdrav svim forumasima.Interesuje me koji bi gitarski procesor najvise odgovarao svirci preko razglasa. Naravno da ne bude komplikovan za upotrebu kao npr.neki korgovi procesori i da se uklapam u cenu.(ekonomska kriza je).Vidim neke nove zoom-ove,digiteche,vox tonelab itd.Pomozite mi posto cu ovih dana da pazarim u BG.Unapred zahvalan.Vlada :D

dejankuki
Ćale - moderator

Re: Koji procesor za razglas

Post by dejankuki » 14 Oct 2009, 18:00

Joooj, posto i ja pratim tu temu, ne znam dal' cu da te razocaram il' pomognem...

za sada su mi favoriti..

Digitech RP 150, 250 i 350, a vrrrlo rado bih da probam novu seriju RP 55, 90, 155, 255, 355.. i naravno 500.. dalje.. imam dve njihove pedale HotHead i Screamin' blues.. rade k'o sat, kada pricamo o ubadanju u razglas
Behringer GDI21. koji mi sluzi kao simulator pojacala...

Probah Korg AmpWorks guitar i bass.. feeenomenalno uredjajche.. za razglas dusu dalo. Behringer V-amp i X-Vamp je veeeoma solidan.. Line6 POD moze, ali ove novije verzije.. stara nema balansirani izlaz... Zoomovi, ovi novi..G1, G2, G7.. G1Nx...

Danas ima toliko stvari da ja vise pizdim... neznam sta da radim..
Za sada mi je ovo OK... ali sutra.. prekosutra...

Probaj RP seriju ili Zoom G2.1 mislim da ces biti najzadovoljniji u smislu cena-kvalitet-mogucnosti-upotreba

boran

Post by boran » 15 Oct 2009, 18:10

svaki procesor ti menja ton od razglasa do razglasa,tako da je to rupa bez dna sto se tona tice...kupi pojacalo i par pedala i bog si.....koristim VG88(nista narocito) ali sam pre neki dan probao rp350(u Mitrosu je 14725 din) na razglasu i nisam zadovoljan.. dok je na pojacalu totalno druga pesma....zavisi i sta sviras i koliko para imas..........

T - Rex

Post by T - Rex » 15 Oct 2009, 19:05

boran wrote:svaki procesor ti menja ton od razglasa do razglasa,tako da je to rupa bez dna sto se tona tice...kupi pojacalo i par
Sve to sredis na ekvilajzerima za par minuta.
boran wrote:kupi pojacalo i par pedala i bog si.
Ja bih tu dodao i jedna poveca kolica za pijac. NIje to za tezge.

Ono sa cime ja radim je pod x3 live i prezadovoljan sam. Malko je skuplji ali meni vredi za te pare od ponudjenog na trzistu.

ivan ipi

Post by ivan ipi » 05 Nov 2009, 18:32

boran wrote:svaki procesor ti menja ton od razglasa do razglasa,tako da je to rupa bez dna sto se tona tice...kupi pojacalo i par pedala i bog si.....koristim VG88(nista narocito) ali sam pre neki dan probao rp350(u Mitrosu je 14725 din) na razglasu i nisam zadovoljan.. dok je na pojacalu totalno druga pesma....zavisi i sta sviras i koliko para imas..........
:1: :ziveli:

Post Reply