One Love, One Piece of Equipment
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
Re: One Love, One Piece of Equipment
Svoj klon Memori mena, svog Badija, svog divču Hajvata od kojeg je Manza napravio varijaciju na SuperLid... Srećniji sam nego što zaslužujem 

- nikolic025

Ali sve je dzabe ako nema dva kabela,footswitch,trzalice i jos par rezernih stvarcica,ali ako se radi samo o gitari,pojacalu i pedali,eto...
Pozz
-
Ne bi te stisla zelja da je preprodas nekom domorocu za 30% vise?
- Wild Child
- DrGreenthumb
- MF veteran

Yeah I'm pretty much done

-
Fender Stratocaster,i to iz 1963-e,i Fender '65 Twin Reverb (moze i RI,ne smeta nista).Bez pedala.
- Haralampije
Odn'o bi mog strata i twina i eventuJalno vah-a,pod uslovom da mi iz aviona povremeno bace koji paket zica....i da mi placaju struju.
Ako nema struje onda akustaru il moju staru ili martin custom shop,po mojoj meri(ako bi mogao da biram,a on bi me ispao tacno $20.553.00,imate na sajtu Martina,opciju da napravite svoj model,pa sam se malo igrao s tim
probajte i vi )

Ako nema struje onda akustaru il moju staru ili martin custom shop,po mojoj meri(ako bi mogao da biram,a on bi me ispao tacno $20.553.00,imate na sajtu Martina,opciju da napravite svoj model,pa sam se malo igrao s tim

strat, vox ac30, treblbuster, irska
- rock action
ja bih takodje birao medj' opremom koju vec imam
poneo bih Gibson Les Paul Studio Plus (wine red), Laney GH100L pojacalo (Marshall 1960 Super Lead 4x12 box).
sto se pedala tice, malo sam se razmisljao izmedju dileja i vaha (Crybaby obican).... ali mislim da bih ipak poneo DL4 dilej Line6

poneo bih Gibson Les Paul Studio Plus (wine red), Laney GH100L pojacalo (Marshall 1960 Super Lead 4x12 box).
sto se pedala tice, malo sam se razmisljao izmedju dileja i vaha (Crybaby obican).... ali mislim da bih ipak poneo DL4 dilej Line6

Gibson LP Studio.
Marshall ValveState 80v.
Bem ti sad, crybaby ili delay. Verovatno delay. Ili verovatno wah. Ne znam.
Marshall ValveState 80v.
Bem ti sad, crybaby ili delay. Verovatno delay. Ili verovatno wah. Ne znam.

ma zajebite vi to, ja bi poveo dzonija vintera da mi svira, ne bi morao ni da gledam gitaru, samo bi se zavalio na pesak i cirkao pivo..
Uf brate, ne bi se puno usrećio sa Čika Đonijem, jedva je živ, a i ekstra se raspada u svirci, što kaže Nyarlathotep "Matori, tako se ni ja čak ne bi raspao" 

al bar ne bi morao mlogo da ga hranim...