Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Meni i nije bio nesto. marshalloliko, sa nedovoljno gaina.Born_Dead wrote: a kakav je taj paevey valve king panj???
meni je to izgledalo ko da ce da se raspadne ako ga odvrnes malo jace,bas plasticno deluje,zvuk tu i tamo.mislim_stvarno wrote:Meni i nije bio nesto. marshalloliko, sa nedovoljno gaina.Born_Dead wrote: a kakav je taj paevey valve king panj???
http://www.artistsystems.net/mex/artika ... 9&art=6351 here it ismislim_stvarno wrote:Hocu da kazem da se kvare. U mitrosu stoje dva komada, 333 i 6260. (bar su stojala, ne znam sada) Jednom sam hteo da probam i rekli su mi da su pokvareni, da od pocetka imaju problema sa njima, kao popravice ih ovo-ono, a thomann je prestao da ih drzi jer su imali previse reklamacija. Mislim da je i na forumu neko pisao da mu se sjebala glava, a i na oglasima je bio dugo vremena jedan amp jos pod garancijom.
Da znam da me nece zajebavati svakih mesec dana, i ja bih zeleo jedan. Posebno me privlaci "magician" 2x12 combo, zato sam i ostavio onaj komentar za njihov kvalitet sa onim klipovima koje sam nakacio.
Edit: sad videh edit
ja stvarno ne verujem da je nase prodavce odbio jedan kvar na jednom pojacalu., a ja nikako ne bih kupio nesto u radnji za sta znam da je bilo na servisu vec nekoliko puta. Ako se pojacalo pokvarilo od sviranja po, neka je i 2h dnevno u prodavnici gde svi vode mnogo vise racuna, jer niko ne zeli da sjebe nesto sto mu ne odgovara, pa da ostane bez para, sa necim sto mu ide na qrac, zamisli sta bi se desilo takvom pojacalu posle par godina vezbanja i svirki na velikim glasnocama...
Opet popularne srpske izmisljotine.Tasman wrote:Navedeni MESA takodje kopirao Fendera u MARK 1 razdoblju, a kasnije iskopirao SOLDANO sa famoznim RECTIFIRE.
pa kaze kasnijeThey also liked
the wolf-in-sheeps-clothing approach. Built inside a deceitfully stock
looking Fender Princeton was a hot-rodded circuit based on the 4x10 tweed Bassman.
Jel onda mark 1 baziran na fenderu il nije?First Hand Experience
Nearly every part of those first Mark I Boogies was produced in that
garage:
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest