Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- rock action
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
minimalan setup od sinoc s akcentom na prostor

Ma ti si lud 
Kako se snalazis sa svim tim
koliko ti treba uopste da odaberes i povezes setup za pojedinacnu svirku

Kako se snalazis sa svim tim

Stanko wrote:Ma ti si lud
Kako se snalazis sa svim tim![]()
koliko ti treba uopste da odaberes i povezes setup za pojedinacnu svirku
![]()

pa lako.. koncerte josh nemamo, ni pesme pa je sve opushteno.
sinoc mi trebalo recimo oko sat vremena da ochistim sto, pa da vracam jednu po jednu pedalu pa da ih povezem i napojim

Ovaj moog je opasna stvarcica, ja ljubomorno cuvam moj primerak. Moram samo da mu nabavim expression pedalu. Kakav je taj holiest grail? Ja sam vidjao neku hrom-plavu verziju, jel razlika samo u boji ili ima jos neke opcije?:)
- Hotstepper
...Bogca ti poljubim....dub wrote:minimalan setup od sinoc s akcentom na prostor![]()

Ocu i ja 'vako!

ma.. expression pedala.. kupi kantu od bespeco-a za 20-ak evra, meni vec godinama rade isti, a dushu sam im izgazio.
holiest? nikakav za "tradionalne" stvari, super za boleshtine. nikad vid'o hrom-plavu verziju...
holiest? nikakav za "tradionalne" stvari, super za boleshtine. nikad vid'o hrom-plavu verziju...
sl0e wrote:Ovaj moog je opasna stvarcica, ja ljubomorno cuvam moj primerak. Moram samo da mu nabavim expression pedalu. Kakav je taj holiest grail? Ja sam vidjao neku hrom-plavu verziju, jel razlika samo u boji ili ima jos neke opcije?:)
pre desetak godina sam bio sretan kada sam imao prvi deluxe memory man i prvi small stone, svoj.
znaci: kupi 2 vintage ehx pedale sad, i za 10-ak godina ce se razmnoziti
znaci: kupi 2 vintage ehx pedale sad, i za 10-ak godina ce se razmnoziti

Hotstepper wrote:...Bogca ti poljubim....dub wrote:minimalan setup od sinoc s akcentom na prostor![]()
![]()
Ocu i ja 'vako!
jer zanima nekoga mozda sherman filterbank kec?
mene je strah da ne sprzim svoje komboe, posto "majstor" na da zaseche ispod 1 HZ (think sub-bass).
dva individualna multi-band filtera od 24 db, mozes ih i serijalno i paralelno drkati (think 48 dB/oct!!!!!!!!!!)
na netu imate svashta o njemu.
sa manualom (best manual ever, keve mi!
), iz inostranstva uvezen iz studija, od prvog vlasnika kupljen.
znaci ako nekome treba neka mi se javi.
mene je strah da ne sprzim svoje komboe, posto "majstor" na da zaseche ispod 1 HZ (think sub-bass).
dva individualna multi-band filtera od 24 db, mozes ih i serijalno i paralelno drkati (think 48 dB/oct!!!!!!!!!!)
sa manualom (best manual ever, keve mi!

eto ga na vrh brda 

dub wrote:jer zanima nekoga mozda sherman filterbank kec?
sa manualom (best manual ever, keve mi!), iz inostranstva uvezen iz studija, od prvog vlasnika kupljen.
on je wud, pije Bi vodu...
svaka čast...

svaka čast...

Dub, druze -
mogu da mislim kako zvuci lanac ->
Mala Zrenjaninska Alternativa radi nove numere
pa sam se (opet) igrao obucite Cicu (promenite raspored pedala u lancu)
Fender CIJ Jag -> RR Fuzz Factory -> Line6 M13(prvi red efekata(comp/harmonizer/filter) - u loopu M13 -> Boss PS-2 -> RR Rat -> Gaja Lovetone Meatball ( plus M-Audio Expression) -> Gaja Lovetone Ring Stinger (plus Gaja photocell controler jack) -> EHX Graphic Fuzz -> RR Klon -> RR Feedback Looper Deluxe ( Alesis Quadraverb Plus u loopu) -> EHX Deluxe Memory Man -> nazad u M13 (drugi, treci i cetvrti red efekata - mod/verb/delay/looper sekcija) -> Vox Ac30 CC1 (tube verb & tremolo)

Mala Zrenjaninska Alternativa radi nove numere

Fender CIJ Jag -> RR Fuzz Factory -> Line6 M13(prvi red efekata(comp/harmonizer/filter) - u loopu M13 -> Boss PS-2 -> RR Rat -> Gaja Lovetone Meatball ( plus M-Audio Expression) -> Gaja Lovetone Ring Stinger (plus Gaja photocell controler jack) -> EHX Graphic Fuzz -> RR Klon -> RR Feedback Looper Deluxe ( Alesis Quadraverb Plus u loopu) -> EHX Deluxe Memory Man -> nazad u M13 (drugi, treci i cetvrti red efekata - mod/verb/delay/looper sekcija) -> Vox Ac30 CC1 (tube verb & tremolo)

deder da chujemo neki snimak, ako bude!
i daj boze da ove godine i mi snimimo nesto
i daj boze da ove godine i mi snimimo nesto

Z*Z*Z wrote:Dub, druze -mogu da mislim kako zvuci lanac ->
![]()
![]()
![]()
Mala Zrenjaninska Alternativa radi nove numerepa sam se (opet) igrao obucite Cicu (promenite raspored pedala u lancu)

Don Djeki wrote:on je wud, pije Bi vodu...![]()
svaka čast...
verovatno mislish na holier grail.
nema veze s tim.
nema veze s tim.
sl0e wrote:Ovaj moog je opasna stvarcica, ja ljubomorno cuvam moj primerak. Moram samo da mu nabavim expression pedalu. Kakav je taj holiest grail? Ja sam vidjao neku hrom-plavu verziju, jel razlika samo u boji ili ima jos neke opcije?:)