Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Sve ti je to "i okolo salata". Sve to ima 2 hambakera i manje više isti ili srodan zvuk. A što su oko ta 2 hambakera dodali razna dizajnerska rešenja (po meni prevashodno loša), to nije dovoljno da zaista pričamo o nekoj drugoj gitari.
- Haralampije
al su siljate,munjaste,zvezdaste,kamuflazne,s lobanjama,a nisu ibanez,jos kad ti pomenu firmu na G,reko' ajd da okacim.Kristijan wrote:Sve ti je to "i okolo salata". Sve to ima 2 hambakera i manje više isti ili srodan zvuk. A što su oko ta 2 hambakera dodali razna dizajnerska rešenja (po meni prevashodno loša), to nije dovoljno da zaista pričamo o nekoj drugoj gitari.

- mislim_stvarno
I dolazimo do zakljucka da je najdosadnija kompanija koja proizvodi gitare ona na f 

- Haralampije
Ma posle Viden strata,toj kompaniji na F,mogu da porucim samo f... off.mislim_stvarno wrote:I dolazimo do zakljucka da je najdosadnija kompanija koja proizvodi gitare ona na f

- tyler durden
- MF veteran
pa vi lepo svi počnite da svirate PRS-ove i nema muke! 

- the bassman
Ma da samo jedan PRS i ima sama da svira sama, ne mora cak ni da se vezbatyler durden wrote:pa vi lepo svi počnite da svirate PRS-ove i nema muke!

framus?mislim_stvarno wrote:I dolazimo do zakljucka da je najdosadnija kompanija koja proizvodi gitare ona na f

- the bassman
Ma ferari!xspaceman wrote:framus?mislim_stvarno wrote:I dolazimo do zakljucka da je najdosadnija kompanija koja proizvodi gitare ona na f
Pa vidi, tu ne mogu biti objektivan iz prostog razloga što meni na kraju ipak najviše leže te F gitare, ali je istina da ništa suštinski novo nisu ponudili već 40 do 50 godina. I to isto važi i za ove G gitare. Kao jebena aristrokratija prodaju ime i stav, a to mi malkice ide na živac.mislim_stvarno wrote:I dolazimo do zakljucka da je najdosadnija kompanija koja proizvodi gitare ona na f
Ali šta bi zapravo mogli novo da ponude? Mislim, kakvu je to gamu Ibanez ponudio, a da pokriva sve vrhunske aspekte?
- Haralampije
sta podrazumevas pod vrhunskim aspektima?
Sve ono što ti potencijalno treba od đitre. Dakle, određeni ton i određeni koncept. Pošto istih nema mnogo, to je uglavnom ham/singl, klin/drajv i tako to filozofija. Mislim, gitara ti nudi bazičnu varijantu kojoj si naklonjen, i onda je ti razrađuješ.
Okej bi bilo da Ibanez u svoj svojoj šarolikosti nudi bolje gitare od Fendera i Gibsona u njihovim kategorijama, a po mom mišljenju to nije slučaj.
Okej bi bilo da Ibanez u svoj svojoj šarolikosti nudi bolje gitare od Fendera i Gibsona u njihovim kategorijama, a po mom mišljenju to nije slučaj.
- Guitar_thrill
- MF veteran
ali ovo mi je ubedljivo najjace!xspaceman wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Squier-t ... ter_id=104
vec sam ocekivao da ce da bude zamena za skuplju gitaru, i da taj sa skupljom doplacuje!Moze zamena, a i za skuplju varijantu, ja doplacujem