Kupi ti gace u sred kneza ili u Uscu danas,ili bilo koje skupe patike,pantalone i sl,pa pogledaj ko ih je pravio.Joey Sartiani wrote:Nazalost Roland tako je sto se tice pada kvaliteta..Sve je gore i gore.....A posebno me nerviraju ova reizdanja svega i svacega i ove kao low badzet signature gitare poznatih gitarista a veze nemaju sa njegovima.......
Ne znam ti kako hoces ali ja Kinu i kineze mrzim..Pa kupi gace u kineskoh Hiaj haj hoh prodavnici ima da ti se pocepaju 2put da prdnes.....
A ono jeste dzabe ako pise made in usa a delovi unutra sklapani u kini i sl........Najbolje je kad bi pisalo made and crafted in USA.....E to je onda prava stvar....
Veruj mi nije predrasuda Kinezi sve rade ofrlje a ovi su toooooolio spustili kriterijum da maltene "kontrola" kvaliteta je ono cisto na papiru......

Svi adapteri,kablovi,srafcici,plocice,gumice,federcici,plastike,kapice i ostalo sto ulazi u sastav pedala,procesora,gitara i pojacala,se ogromnom vecinom rade u Kini.Bez toga mozes da se slikas...u stvari ni to,i fotoaparati vrve od kineskih delova,ili delova s bliskog istoka.

Ma i treba da rade ofrlje,dok on radi 39 sati dnevno za 5 dolara,ovaj zavaljen u fotelji,po Amerikama zgrce na njegovom znoju milione i uziva.Da nema Kine,70% sveCkog trzista ne bi bilo,a onda retko ko bi mogao sebi da priusti ikakvu gitaru
Nazalost,danasnja hiper-mas proizvodnja dovodi do pada kontrole i kvaliteta,ko ce da stigne da proverava na milione jedinica i komponenti,koje se stancuju svaki dan.