Posle gitare koju sam uz vasu pomoc kupio (Wash WI64), doslo na red pojacalo.
Imam 3 varijante:
1. Bugera V5 + Behringer GDI21(ili neki drugi OD/Dist)
2. Laney CUB10
3. Peavey Envoy 110
Sviram sve od SRV-a do Whitesnake-a, najvise Bon Jovi, AC/DC, GnR, Cream... Imam nesikoriscen 2x12 box, pa bih zeleo pojacalo sa izlazom za box(Znam da Envoy nema izlaz, ali on mi je krajnja solucija).
Sta je najprikladnije od ovoga za moj stil sviranja? Slobodno dajte svoje kombinacije do 200e!
Tezak izbor
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Tezak izbor
Moj ti je savet pogledaj Vox VT30 koliko je para trenutno nisam siguran ali ima externu konekciju za box, mislim da je nesto vise od tvog budgeta ali mislim da vredi te pare, pogotovo posto je dobro za ono sto ti svirash...Probao sam ga pa ti zato kazem, a ja sviram VT15 vec nekih godinu dana!!! pozz.Coca!!!

Hvala na savetu, ali VOX nema izlaz za box 

to onda je to sigurno bio VT50 on ima externi izlaz, moja greska jbg.!!!
Ja glasam za CUB 10. Probao sam to pojačalo pre nekih pola godine, i ostavilo mi je jako lep utisak. Jednostavno pojačalo, lep klin, solidan drajv kad se gain otpanji, nisam pokušavao u radnji da ga još dodatno poguram nekim pedalama...
Bugeru ne bih razmatrao pored CUB-a, a Peavey bih razmotrio ako nećeš da se cimaš sa lampašima.
Cub 10 ima izlaz za dodatni box, i mislim da sam ga tada u radnji uključio u Lionheart-ov box (isto Laney, onaj plavi) da vidim kako radi sa externim kabinetom, i radilo je super, zaista. Idi i probaj svakako...
Bugeru ne bih razmatrao pored CUB-a, a Peavey bih razmotrio ako nećeš da se cimaš sa lampašima.
Cub 10 ima izlaz za dodatni box, i mislim da sam ga tada u radnji uključio u Lionheart-ov box (isto Laney, onaj plavi) da vidim kako radi sa externim kabinetom, i radilo je super, zaista. Idi i probaj svakako...
A da li mi treba neka pedala za OD/Dist ispred toga? Koliko sam cuo na YouTube-u nema bas gaina za sve stvari koje mislim da sviram.
Sigurno ti treba neka od/dist pedala da pogura pojačalo.
Probaj i onog Peavey-a svakako. I naravno, budi svestan da zvuk koji ti juriš teško ćeš dobiti sa jednim 10" zvučnikom, ma koje pojačalo i pedalu koristio.
Edit: odmah se setih da imaš i 2x12 box, tako da to vadi stvar donekle. Ne znam kako radi taj Peavey, ali kontam da bi ti CUB 10 lepo radio i sam (za vežbanje i sviranje kući), i naravno sa 2x12. Ne znam da li bi zvukom pokrio baš sve što želiš, but hey, ni daleko skuplja pojačala to ne bi kompletno mogla, tako da...
Probaj i onog Peavey-a svakako. I naravno, budi svestan da zvuk koji ti juriš teško ćeš dobiti sa jednim 10" zvučnikom, ma koje pojačalo i pedalu koristio.
Edit: odmah se setih da imaš i 2x12 box, tako da to vadi stvar donekle. Ne znam kako radi taj Peavey, ali kontam da bi ti CUB 10 lepo radio i sam (za vežbanje i sviranje kući), i naravno sa 2x12. Ne znam da li bi zvukom pokrio baš sve što želiš, but hey, ni daleko skuplja pojačala to ne bi kompletno mogla, tako da...