Distorzija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

MUzzY

Re: Distorzija

Post by MUzzY » 19 Nov 2010, 02:10

nebojsak wrote:
MUzzY wrote: Znam da cu sad da sviam odem na ignore listu ali ja sam bolje tonove izvlacio iz Vamp2 u pojacalo nego bilo kakva "metal" pedala.
Nedajbože IL, aman (a i nema je na MF).

Nego, to si izvlačio u kući, na 15w čudovištu?
Jok, bio je neki marshall kombo 2x12. Fin klin je imao, drajv dupe al' kad ukombinujes ova dva lepi tonovi mogu da se stvore :)

Malden

Post by Malden » 19 Nov 2010, 19:41

Vidim ja da ste se vi raspisali, ja sam nakon par testiranja, zakljucio da je najbolje, i finasijski i inace, TL2, koga sam kupio danas, i sasvim sam zadovoljan. :)

umart

Post by umart » 19 Nov 2010, 20:47

srecna pazarina,dugo te sluzila,boljom zamijenio. :ziveli:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 19 Nov 2010, 20:54

Ah, josh jedan sluchaj choveka koji je zacrtao shta ce da kupi, i sa vec nepokolebljivom namerom ipak otvorio temu.

Malden

Post by Malden » 20 Nov 2010, 13:35

Nije tacno da sam zacrtao, ona mi zapala za oko, ali sam bio 3 dana za redom u Bgu, isprobavao, obracao paznju na vase predloge, dvoumio sam se izmedju fullbora i TL2, i uzeo TL2, zbog cene prvenstveno, je fullbor je dosta slican sa TL2 samo sto ima nosiegate kao neki u sebi...

Born_Dead

Post by Born_Dead » 20 Nov 2010, 13:38

MUzzY wrote:
+Hopkins+ wrote:Izinjavam se na duplom postu, ali da ne editujem.

Naravno da nije za metal core, death grind core i ostale moderne mrakačine, zato sam se ogradio sa godinom do negde 1998., možda sam i to preterao, mada su tada svi ekstremni metalci svirali HM-2 u Marshalla JCM800 i to je to.
Ovaj... koji je to ekstremni metal bend korstio hm2 i marshall jc800 tada? :D Tj. ikad? :D

Znam da cu sad da sviam odem na ignore listu ali ja sam bolje tonove izvlacio iz Vamp2 u pojacalo nego bilo kakva "metal" pedala.
mxr-dd1 ,posedujem rocktron zombie-a,i mozes da izvuces onaj messa boogie zvuk sto svira mettalica,ja sa njom sviram hardcore i metalcore(samo hatebreed) i fino mi zavrsava posao,ali po kuci moze da se izvuce onaj slayer zvuk,plus na to kada bi imao eq pedalu svasta bi mogao da napravis.

Born_Dead

Post by Born_Dead » 20 Nov 2010, 13:39

Malden wrote:Nije tacno da sam zacrtao, ona mi zapala za oko, ali sam bio 3 dana za redom u Bgu, isprobavao, obracao paznju na vase predloge, dvoumio sam se izmedju fullbora i TL2, i uzeo TL2, zbog cene prvenstveno, je fullbor je dosta slican sa TL2 samo sto ima nosiegate kao neki u sebi...
fin izbor,fullbore je dobar samo za kucno vezbanje,mnogo je bre neizdefinisan kada se svira u bendu.

dweezil

Post by dweezil » 20 Nov 2010, 20:33

Cortex wrote:Ah, josh jedan sluchaj choveka koji je zacrtao shta ce da kupi, i sa vec nepokolebljivom namerom ipak otvorio temu.
hahahaha cool :bambi:

vlada92

Post by vlada92 » 18 Dec 2010, 03:42

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 18 Dec 2010, 15:34

sinisake wrote:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... Slayer.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Jeff_Hanneman
This setup belongs to Jeff Hanneman of Slayer.
Ovaj bi trebalo da je mrtav? Kako je izdrzao tu torturu? :O.o:
dajte ljudi nije valjda da mislite da su svi ti boxovi ukljuceni? :lol: po festivalima se uglavnom pravi sema da marsal ili ko vec daje boxove daju prazne boxove da tu stoje kao ukras,a izvodjac stavi svoj box iza tih ili ako koristi npr kao jeff marsalov stavi se jedan pravi,eventualno 2.u nekim slucajevima ti boxovi su iseceni uzduz da nisu toliko teski pa se nose tako po festivalima kao ukras od drveta...bilo je par slika sa immortalom kako sviraju,a iza isecenih marsalovih boxova engl glava i isti box.sad mi se tek loadovala ta slika nisam ni video da je neko postovao vec slican odgovor..

umart

Post by umart » 19 Dec 2010, 00:19

ima careva koji furaju ili furase i vise od full stack-a,generalno u slucaju da cab rikne ili zvucnik usred nastupa pred vise hiljada ljudi i/ili zbog cistog,stopocetnog kurcenja.u oba slucaja ja svelesrdno podrzavam. :metal:

takodje ima likova koji sekaju,iako nisu ukljuceni,full kabove.kontam ili za backup,ili da opucaju roudije i da im pucaju od smijeha dok se ovi lome oko njih.ili su ciste seljacine.

najjaca mi je prica za taunsenda i full stekove 8x12 kabova.da,full stek 8x12.na kraju je morao da odustane od njih jer su roudiji htjeli da ga rascerece.

Post Reply