Radi se o silikonskoj varijanti Fuzzface-a, radjen po manje vise originalnoj shemi, sa minijaturnim izmenama, signalnom diodom i potenciometrom za nivo gain-a.
Stavio sam i ovo leziste za chip i u njega metnuo tranzistore, u mom slucaju BC109c.
Ovo mi je inace prvi rad sa stampanim plocicama, i mogu reci da sam bas zadovoljan! ;D
Iscrtao shemu na papiru, preneo tacke na plocicu, i flomasterom oznacio vodove. Rastvorio 250gr FeCl3 grumuljica u 200ml vode i zamocio plocicu. Posle 10ak minuta rezultat je bio ovakav:

Posle sam sve to lepo polemio da pojacam bakar:

I gotova pedalica izgleda ovako:

Mora da je Hendrixova misao kada je prvi put upalio FuzzFace bila - GDE SI TI BILA CEO MOJ ZIVOT?! Posto je tako nekako bila moja reakcija kad sam odvrnuo pedalu do kraja i uzeo da divljam po stratocasteru i superlead-u kog sam stavio na 2 (u stanu/sobi)!
Pedala radi odlicno, a posto nisam do sada imao nikakav fuzz, ne bih mogao reci kakva je u poredjenju sa drugim, za mene radi super!

Neverovatno lepo se cisti volume pot-om na gitari, iskreno nisam tako ocekivao, i po obicaju, lepse radi sa Stratom nego sa Lesterom, valjda sto momentalo tera da sviras Hendrix-a ili Gilmour-a, sta li...
U kombinaciji Strat - Fuzzface - 18w Marshall, mislim da ne treba nista vise...
... osim Treble Booster-a koji je sledeci projektic