Gresis,nisam ja dolazio kod tebe,ja sa tobom nisam imao nikakv kontakt. uredu ti i ja smo kvitShady wrote:Born_Dead,
izvinjavam ti se što sam ti rekao u privatnoj poruci: "Kepecu zakržljali, pogledaj se u ogledalu".. Ja zapravo ne znam kako ti izgledaš, ali mislio sam da si ti jedan satrap koji je prošle godine dolazio kod mene kući, da me vaćari za jednog bijelog Stratocastera, za kojeg se nadao da će ga uzeti bagatelno (ovdje mu je nick dj My Soul). Sama činjenica da ne znam kako izgledaš ti jasno govori da se ono "kepec" nije moglo odnositi na tebe, već na tu drugu osobu. Života mi dvoje djece, kada bi ga vidjeli režiseri "Harrya Pottera", platili bi mu 1.000.000.$ za ulogu u filmu, jer liči na mitska bića. Isto se izvinjavam ono što sam rekao za mamu, ma da priznajem da su žene moja slabost.![]()
A ono "šabanizam" , "jašarizam" nemoj više da koristiš, nije to lijepo. Ti ne pripadaš nekom narodu u kojm se djeci daju imena poput "šaban" i "jašar"! Takva imena daju djeci Albanci, Bošnjaci, Turci, itd ali ne i Srbi.. i prema tome nemaš pravo da zloupotrebljavaš tuđa (nesrpska) imena ili da se prema kulturi ili tradiciji drugih naroda odnosiš sa omalovažavanjem, posebno nakon mojeg savjeta, koji će (ako si ok momak) tebi biti razumljiv. Pozdrav
Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Moje javno izvinjenje Born_Deadu
- LifelessDead
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
u jbt. sta sam ja ovde sve propustio dok me nije bilo...
Tipujem da se uskoro javlja neki diplomirani astronaut da potvrdi da nikad nije imao problema sa Šejdijem.
A ja se nadam da ce doci i moderacija da udari po warnu i banu... Bilo je zanimljivo u pocetku, sad je samo mucno i besmisleno 

Jeste li primetili da se Joey često služi sličnim elitističkim argumentima kao shady?
Npr. kao: kloshari ne kupuju na aukcijama, imate squier-e, 20e® (poverty threshold©) .... mislim izvinite, ali stvarno sve deluje previše orkestrirano... ne kažem da jeste, ali mi je muka bilo od čitanja teme u proteklih nekoliko strana.
E da, ja uvek ostavim defence wall na kraju izgleda pa ću i ovog puta:
@Joey, Ja imam prestige Ibaneza i fancy lampaškog Marshall-a - BOW DOWN TO MY POWER
Npr. kao: kloshari ne kupuju na aukcijama, imate squier-e, 20e® (poverty threshold©) .... mislim izvinite, ali stvarno sve deluje previše orkestrirano... ne kažem da jeste, ali mi je muka bilo od čitanja teme u proteklih nekoliko strana.
E da, ja uvek ostavim defence wall na kraju izgleda pa ću i ovog puta:
@Joey, Ja imam prestige Ibaneza i fancy lampaškog Marshall-a - BOW DOWN TO MY POWER

Ajd stvarno.. mislim da je vise dosta....
vec sam rekao.. necemo ovde nikog da naucimo pameti... ko je glup/nesposoban/neiskusan da sam pogleda cene i informise se o opremi, taj je i zasluzio da bude zajeba... a ko zeli taj moze za neki komad opreme da stavi i astronomsku cenu... ponuda i potraznja rulaju. Ko voli nek izvoli..
nase je da ukazemo, a ne da se prepucavamo...
sorry.. ali ne vidim svrhu dalje rasprave sa bilo kim.. i sto je najveci fazon.. ne vidim svrhu dovodjenja 'advokata" na forum... a jos manje vidim svrhu klinackih ispada i prkosa svima...
ja cu stvarno da zakljucam temu i otvorim novu, sa veoma strogom moderacijom (samo za tu temu)... jer ovo vise prevazilazi svaki ukus i sve granice..
a ko se ljuti....
(asocijacija je valjda jasna)
Dodatak, ni sam ja nIciji ni tata, niti mama, niti advokat...
SVAKO JE ODGOVORAN ZA SVOJE POSTUPKE NA FORUMU I VAN NJEGA.....
vec sam rekao.. necemo ovde nikog da naucimo pameti... ko je glup/nesposoban/neiskusan da sam pogleda cene i informise se o opremi, taj je i zasluzio da bude zajeba... a ko zeli taj moze za neki komad opreme da stavi i astronomsku cenu... ponuda i potraznja rulaju. Ko voli nek izvoli..
nase je da ukazemo, a ne da se prepucavamo...
sorry.. ali ne vidim svrhu dalje rasprave sa bilo kim.. i sto je najveci fazon.. ne vidim svrhu dovodjenja 'advokata" na forum... a jos manje vidim svrhu klinackih ispada i prkosa svima...
ja cu stvarno da zakljucam temu i otvorim novu, sa veoma strogom moderacijom (samo za tu temu)... jer ovo vise prevazilazi svaki ukus i sve granice..
a ko se ljuti....

Dodatak, ni sam ja nIciji ni tata, niti mama, niti advokat...
SVAKO JE ODGOVORAN ZA SVOJE POSTUPKE NA FORUMU I VAN NJEGA.....
Deki ,respect!!Ovo ode toliko daleko da više nije ni smešno.
Vrhunac svega je kad Shadyju akademski muzikant sa imenom bez suglasnika želi sve najbolje a "osobito moralnog zdravlja"
Možda je vreme da počnu sankcije za uvrede i nedolično ponašanje ?
Samo Sartianiju oprostite.On , jadničak ,ne zna šta radi koliko sam skapirao.
Vrhunac svega je kad Shadyju akademski muzikant sa imenom bez suglasnika želi sve najbolje a "osobito moralnog zdravlja"

Možda je vreme da počnu sankcije za uvrede i nedolično ponašanje ?
Samo Sartianiju oprostite.On , jadničak ,ne zna šta radi koliko sam skapirao.
- DJ_MY_SOUL
Ja cu samo da se nasmejem. I da kazem da imas i te kako vremena na pretek, to sto dovodis "akademske glazbenike". Sada cu ja da se registrujem opet i da se predstavim kao predsednik drzave. Za tvoju informaciju shady imam dovoljno love da kupim 3 tvoja strata odmah. Tako da nemoj molim te da me gledas kao nekog jadnika koji nema pare za tvoje skupe gitare pa ovde gubi vreme. Samo ti idealizuj tvoju verziju price ja znam sta sam doziveo dole. Normalno da necu dozvoliti da me opeljesi neko, posto naravno nisam glup. A klarinet je otisao za 400eur posto ga je prethodno pregledao profesor od tog ucenika koji ju je uzeo za srednju skolu. Meni ovo nije posao, vec samo hobi. Tako da nemam nikakvu korist, dok je tebi ovo sve!
I jos ako mene naziva kepecom coveka od 180cm ? Rekreativca koji se bavi sportom. Vidi se koliko panicis pa kreces po fizickim uvredama. To samo dokazuje kakav je tvoj bolesni um. Ja naravno nisam kao ti i necu da uzvracam istom merom.
I jos ako mene naziva kepecom coveka od 180cm ? Rekreativca koji se bavi sportom. Vidi se koliko panicis pa kreces po fizickim uvredama. To samo dokazuje kakav je tvoj bolesni um. Ja naravno nisam kao ti i necu da uzvracam istom merom.
Posto sam posle citanja ovih 6 strana shvatio da zelim odsad da pratim ovu temu, a da mi ne bi stizali mejlovi svakodnevno, te da bih izrazio svoje misljenje napisacu sledece u svome postu.
@Joey Sartiani
Izvini, ali ja veceg kretena na MF-u nisam primetio, a bilo ih je mnogo (verovatno sam i ja nekada ispadao kreten
). Ne vredjam te (mada te mozda vredja ovo sto ja kazem
), ali cu samo dodati da je to sto se hvalis sto si uzeo Jema veoma neumesno i seljacki (slobodno mogu reci), pre bih slusao nekog od forumasa na kineskoj kopiji LP-a pod nazivom Ho Ya Ryum (ne postoji ova kopija, nemoj traziti po netu), nego tebe sa Jemom (koji inace, blago receno, mrzim zbog svog prefinjeno, JAŠARSKOG oblika, iako je vrlo kvalitetna djitra).
P.S. I da si u pravu da je Shady posten ne znam zasto si pokusavao da ubedis druge u tu "cinjenicu".
@Shady
, iako si ga napisao velikim slovom (mada ne razumem zasto). Ali ovde je vazno, mnogo vredjas, ne znam sta je lose i da mu otac prodaje sijalice i lampe, covek se trudi da zaradi za sebe i porodicu, a ti ga vredjas zbog toga. Gory si od Joey-a... (salim se, nisi
)
@ostali (osim onog bez samoglasnika u nicku)
smajliji sa pivom (na koje se bacaju pare, umesto da se cuvaju i kupi Jem od Shady-ja po vrlo niskoj ceni) 
@Joey Sartiani
Izvini, ali ja veceg kretena na MF-u nisam primetio, a bilo ih je mnogo (verovatno sam i ja nekada ispadao kreten

P.S. I da si u pravu da je Shady posten ne znam zasto si pokusavao da ubedis druge u tu "cinjenicu".
@Shady
Obey je glagol!Shady wrote:očito da si utripovao ulogu obeya?
I u ovom slucaju je glagolShady wrote:...(čak si utripovao Obeya)... Ili neka tata proda malo više sijalica i lustera, i neka ti kupi jednog!I obavezno u Mitrosu!

@ostali (osim onog bez samoglasnika u nicku)

Metal funk je moja dusa oduvek.DJ_MY_SOUL wrote:A tebi je Metal funk? Sto offujes ovako bitnu temu ? Lepo dodaj me opet na FB ako imas opet nesto smesno da kazes.MetalFunk wrote:Tebi je disk dzokej dusa?

Necu, smorio si. Ali necemo o tome ovde.

YO, JESUS HERE. WAZZUUUUUUUUUUUUUUUUUUP?
EVERYBODY SAYS : HI JESUS.

- Guitar_thrill
- MF veteran
Daj Deki zakljucaj temu, i otvori novu....
ova da se ne brise, da nisu ljudi dzaba pisali one duze price i iskustva sa raznim (pre)prodavcima....

ova da se ne brise, da nisu ljudi dzaba pisali one duze price i iskustva sa raznim (pre)prodavcima....
Što se mene tiče ne morate zaključati temu.
Ova tema treba da postoji zbog raznih smetlara I prevaranata.
UPOZORENJE
Prekjuče je mog dobrog prijatelja prevario neki Jozef Farkaš iz Bečeja i prodao mu za 700 eura navodnog "USA Fendera Telecastera Corona Caliornia", smeće koje zapravo ne vrijedi ni 100 eura. To je radio neki stolar iz Srbije, metalni dijelovi su od nekakvog pleha, i samo je na glavi ugravirao "Fender telecaster made in usa" (prilično vješto urađeno).... Momak je preko kurirske službe kupio "mačku u džaku", gitara je bila zapakovana sa kilo trake i raznih kartona i stiropora, i dok je platio kuriru pošiljku i otpakovao imao je šta vidjeti.
Zove on ovog Mađara, želi da vrati gitaru .. i dobio je odgovor: "Ja ne vraćam ništa! Nismo deca! Što nisi došao da probaš gitaru...?" a onda malo kasnije tokom razgovora i njegov smijeh "Pa zar bi ti htio da uzmeš originalnog usa strata za 700 eura? gdje to ima? Rekao sam šta piše na glavi i nasam te slagao... itd" - kompletan taj razgovor imamo snimljen u telefonu.
Inače nije uopšte svjestan na kog se namjerio.
Osim što prodaje gitare, ovaj prevarant prodaje i pse čivave (svaka sa štancanim "pedigreom"). Oglašava samo u HALO Oglasima, pod gore navedenim imenom. Broj pod kojim se oglašava je: 0638298354 Budite oprezni ako vidite njegove oglase.
Ako nam neko iz Bečeja ko mi može ponuditi više informacija o Jožefu Farkašu, može i na pp ili emajlom, bićemo veoma zahvalni
UPOZORENJE
Prekjuče je mog dobrog prijatelja prevario neki Jozef Farkaš iz Bečeja i prodao mu za 700 eura navodnog "USA Fendera Telecastera Corona Caliornia", smeće koje zapravo ne vrijedi ni 100 eura. To je radio neki stolar iz Srbije, metalni dijelovi su od nekakvog pleha, i samo je na glavi ugravirao "Fender telecaster made in usa" (prilično vješto urađeno).... Momak je preko kurirske službe kupio "mačku u džaku", gitara je bila zapakovana sa kilo trake i raznih kartona i stiropora, i dok je platio kuriru pošiljku i otpakovao imao je šta vidjeti.

Inače nije uopšte svjestan na kog se namjerio.

Osim što prodaje gitare, ovaj prevarant prodaje i pse čivave (svaka sa štancanim "pedigreom"). Oglašava samo u HALO Oglasima, pod gore navedenim imenom. Broj pod kojim se oglašava je: 0638298354 Budite oprezni ako vidite njegove oglase.
Ako nam neko iz Bečeja ko mi može ponuditi više informacija o Jožefu Farkašu, može i na pp ili emajlom, bićemo veoma zahvalni
Shady wrote:Što se mene tiče ne morate zaključati temu.
UPOZORENJE
Prekjuče je mog dobrog prijatelja prevario neki Jozef Farkaš iz Bečeja i prodao mu za 700 eura navodnog "USA Fendera Telecastera Corona Caliornia", smeće koje zapravo ne vrijedi ni 100 eura. To je radio neki stolar iz Srbije, metalni dijelovi su od nekakvog pleha, i samo je na glavi ugravirao "Fender telecaster made in usa" (prilično vješto urađeno).... Momak je preko kurirske službe kupio "mačku u džaku", gitara je bila zapakovana sa kilo trake i raznih kartona i stiropora, i dok je platio kuriru pošiljku i otpakovao imao je šta vidjeti.Zove on ovog Mađara, želi da vrati gitaru .. i dobio je odgovor: "Ja ne vraćam ništa! Nismo deca! Što nisi došao da probaš gitaru...?" a onda malo kasnije tokom razgovora i njegov smijeh "Pa zar bi ti htio da uzmeš originalnog usa strata za 700 eura? gdje to ima? Rekao sam šta piše na glavi i nasam te slagao... itd" - kompletan taj razgovor imamo snimljen u telefonu.
Inače nije uopšte svjestan na kog se namjerio.![]()
Imaš čovekov telefonski broj,zar ti treba više