OK, imacu u vidu i ovu kombinaciju sigurno.... Zahvaljujem!umart wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Line6-Po ... id=1589871
ne reklamiram momka,ne poznajem ga uopste,ali ovo ti je najbolja pazarina za 150 e koju mozes da iscimas.posle se usipis za neki MIDI kontroler i da te bog vidi.a siguran sam da ces zbog ovih ekspanzija naci nekog da se trampi za bar regularni POD xt ako ti resenje proc plus kontroler bude glomazno.
Koji procesor (po stoti put...) za svirku?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Koji procesor (po stoti put...) za svirku?
Nemam nista protiv line 6 ali, imam jedno drugara koji je sve imao od njih (proc,pojacalo, gitaru (variax)) i radi tezga rock svirke, posle 2 godine se pocelo sve kvariti, prvo gitara pa pojacalo pa na kraju procesor .....
Ja glasam za digitech
Ja glasam za digitech
akobogda nece ostati kod njega 2 god,a ovo se isplati ako nista drugo ono zbog dodatnih paketa,pogotovo high-gain pojacala.
- johnny_b_good
Ma aj ti objavi onaj review prvo.Critical wrote:Nemam nista protiv line 6 ali, imam jedno drugara koji je sve imao od njih (proc,pojacalo, gitaru (variax)) i radi tezga rock svirke, posle 2 godine se pocelo sve kvariti, prvo gitara pa pojacalo pa na kraju procesor .....
Ja glasam za digitech
Sta mislite o ovome Boss ME-50 ?
Planiram da uzmem neki procesor do 150e, zanima me vase misljenje o ovom procesoru, vredi li te pare ?

Planiram da uzmem neki procesor do 150e, zanima me vase misljenje o ovom procesoru, vredi li te pare ?
Da ne otvaram novu temu, zanima me da li je neko probao digitech 2112? Menjao bih boss gt8 za njega, pa me zanimaju utisci.
- Roland Oliver
ME 50 nema simulacije pojacala , bolja opcija ti je me 25> Pogledaj moj pos u vwzi te sprave!!!Rade031 wrote:Sta mislite o ovome Boss ME-50 ?
Odustao sam od ME 50. Sada gledam nesto drugo, nesto bolje.
Za procesor dajem 200evra. Kacio bi ga povremeno na miksetu i razlas.
Dvoumim se izmedju: Zoom G7.1ut i Vox ToneLab LE
Nisam u mogucnosti da isprobam te procesore. Uzecu onaj za koji ovde procitam da je bolji. U svakom slucaju verujem da cu biti zadovoljan koji god procesor da uzmem. Procesor mi treba za kucnu upotrebu, ponekad neke probe... za godinu dana pocece i svirke sa rock bendom a mozda cu i tezgariti sa narodnjacima (jesam zakleti roker al jbg, tamo su pare).
Voljan sam da cujem jos neki predlog i nesto vise o ova dva procesora.
Za procesor dajem 200evra. Kacio bi ga povremeno na miksetu i razlas.
Dvoumim se izmedju: Zoom G7.1ut i Vox ToneLab LE
Nisam u mogucnosti da isprobam te procesore. Uzecu onaj za koji ovde procitam da je bolji. U svakom slucaju verujem da cu biti zadovoljan koji god procesor da uzmem. Procesor mi treba za kucnu upotrebu, ponekad neke probe... za godinu dana pocece i svirke sa rock bendom a mozda cu i tezgariti sa narodnjacima (jesam zakleti roker al jbg, tamo su pare).
Voljan sam da cujem jos neki predlog i nesto vise o ova dva procesora.