Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa
mamu mu *****,GT10 za 270 evra?Opasan ovaj Nazim...
hmmm... a koji kikiriki se dobije i koliko?
to vec vidi sa Nazimom, dogovorite se jbg
svojevremeno je dolje kod nas (u cg)bilo pun kufer godwinovih kopija,sta i kako ih toliko nemam pojma,svirao sam bar 5-6 raznoraznih modela i sam posjedovao jednu ali vise na LP studio foru nego ove pokusaje customa.nekako te starije (pricam o osjecaju i po tome koliko je savremen hardver bio) su bile znatno losije od tih manje starijih,i to po manje-vise svemu.magneti su uvijek bili katastrofa,ili sto su te gitare uvijek prosle kroz sito i reseto,posto smo na ovom mom dobro zbucili magnete,ali ok,svasta smo budzili na tim magnetima,ne samo restauracija.hardver je bio ok,na ovim "mladjim" boljeg kvaliteta,jedino su civije uvijek bile lose.finisi su ok,a najbolje kod tih gitara jesu vratovi.Driver wrote:Hvala Dersu, video sam vec taj link, ne verujem da je ova bas u takvom stanju, a i trziste je ovde dosta drugacije nego napolju... Ne znam sta da radim, a da se ne zarobim, meni stvarno ne treba.
e sad,ti "stariji",po pravilu kopije deluxe-ova,vratovi su bili siri i tanji,dok na studijima bas lespolovski uzi i deblji,i sa lijepim rouzvudom.mislim da se ne isplati uzimati ako mislis da dalje prodavas i sl,jedino da nesto majstorises i budzis mozda je dovedes do toga da bude ok rezervna djitra.godwin-ov studio,sa druge strane,po meni je sasvim ok djitra,uz neko manje sredjivanje moze da bude ozbiljniji instrument.eto,nadam se da sam koliko toliko pomogao.

Hvala Umart, vec sam uzeo i imam neku varijantu da je prosledim dalje i uzmem pare, a i nije tako losa, bar ova sto sam uzeo, niska akcija, lezi u ruci, tonski tako-tako....
- nikolic025
http://www.kupujemprodajem.com/GITARA-p ... _id=625640
Zali boze,cuo sam ovu gitaru dok je bila kod Zelje u Subotici i extra radi,ali da su konji,konji su...U koferu da razjebu tako gitaru... To sve na vesanje...Ili da im lepo sad naplati tih 800-900E koliko li je trazio..ako ikako moze..pa nek se cesu...I to kuririma iz te smene..iz dzepa..
Zali boze,cuo sam ovu gitaru dok je bila kod Zelje u Subotici i extra radi,ali da su konji,konji su...U koferu da razjebu tako gitaru... To sve na vesanje...Ili da im lepo sad naplati tih 800-900E koliko li je trazio..ako ikako moze..pa nek se cesu...I to kuririma iz te smene..iz dzepa..
http://www.kupujemprodajem.com/GITARA-p ... ter_id=104
oooooooooops!
ode hohner k'o nista! crnjak!
bila je negde na forumu slicna situacija sa cityjem. a meni proslog leta cityjem stigla gitara iz Nish, u mekom gigbagu i nije se ni rashtimovala.
mozda zato jer smo isli na varijantu "isporuka dan za dan" tj. isti dan kad je poslata da stigne.
oooooooooops!
ode hohner k'o nista! crnjak!
bila je negde na forumu slicna situacija sa cityjem. a meni proslog leta cityjem stigla gitara iz Nish, u mekom gigbagu i nije se ni rashtimovala.
mozda zato jer smo isli na varijantu "isporuka dan za dan" tj. isti dan kad je poslata da stigne.
-
http://www.kupujemprodajem.com/Trazim-m ... _id=724601
Offtopic, ali mi se dopao oglas.
Posao & zadovoljstvo.
Offtopic, ali mi se dopao oglas.
Posao & zadovoljstvo.
- LifelessDead
Jebo te, kako je mogla tako da se sjebe ako je bila u koferunikolic025 wrote:http://www.kupujemprodajem.com/GITARA-p ... _id=625640

nikolic025 wrote:http://www.kupujemprodajem.com/GITARA-p ... _id=625640
Problem je u tome sto ne moze.U njihovom ugovoru pise da ne odgovaraju za robu i ostecenja prilikom transporta ako ista nije propisno upakovana.(sta god to znacilo). Zato se tako bahato ponasaju. Moze im se.
Kako ovaj lik vec nije otisao i sve ih pobio. Ovo me je podsetilo na period kada sam radio na aerodromu, na utovaru-istovaru aviona. Imbecili tamo bukvalno BACAJU kofere sa gitarama, potom bacaju gomilu torbi na njih i jos pride sutnu nogom "da se bolje spakuje". A mene su redovno drkali jer sam vodio racuna o tome. Izvinjavam se za off, mnogo sam se iznervirao. 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ma ja ne razumem shto ljudi salju tako vredne stvari AKS-om. Ok ako je skvajer od 100Evra, ali sve preko toga je suludo. Ni jedna poshta tog tipa nece paziti, osim ako ne maju uslugu HANDLE WITH CARE shto u Srbiji mislim da niko ne nudi. Sa druge strane ja bih zvao par puta AKS i tog kurira koji je kriv bih dozvao nekako da kvazi neshto posaljem. Kad bi stigao, igrao bi mu kazachok po kitschmi. 

Za ovo makar znam da na aerodromu paze isto kao i da ta usluga na paketu nije naznacena (tj. kao da je i nema).nemanjavelimirovic wrote: Ni jedna poshta tog tipa nece paziti, osim ako ne maju uslugu HANDLE WITH CARE
- LifelessDead
A i kad ti otvore paket boga pitaj kako to zapakuju nazad, mislim na ove na carini. Moju gitaru kad su vratili u bag nisu ga zatvorili do kraja i to sa donje strane, ladno je mogla da ispadne kad sam ju vadio iz kutije.Uncle Moe wrote:Za ovo makar znam da na aerodromu paze isto kao i da ta usluga na paketu nije naznacena (tj. kao da je i nema).nemanjavelimirovic wrote: Ni jedna poshta tog tipa nece paziti, osim ako ne maju uslugu HANDLE WITH CARE
Ali jebiga to se svugde desava nije samo kod nas. Moli se samo bogu da onaj tamo radnik nije nesto nadrkan taj dan...