Postovani forumasi, interesuje me da li je neko imao kontakta sa ovim pojacalom. Deluje vrlo interesantno, mada ga na pojedinim forumima uporedjuju sa Marshallovom MG serijom. Nasao sam neke klipove na internetu i zvuci prilicno impresivno za tranzistorca. Inace kod nas je ova marka veoma slabo zastupljena pa ima vrlo malo informacija o tom modelu. Da li je to mozda Kinez, zbog onog Maxwatt. Hvala unapred.
http://www.kupujemprodajem.com/Hiwatt-M ... -oglas.htm
Hiwatt Maxwatt G50R
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nikolic025
Re: Hiwatt Maxwatt G50R
Nisam ga probao,ali znam da je u Nemackoj 220E nov i mislim da je ovo preterana cena,takodje sam siguran da je Kina,Taiwan ili slicno,kao sto je i MG India (cini mi se),ali sam proceni...Ja sam ga imao u ponudi za cini mi se 150 ili 180E jos kad je euro bio dosta manji,i nisam ga uzeo,jer nisam mogao da ga probam,a ako mi se ne svidi,mucio bih se zestoko da ga prodam...Po meni je bolje da razmislis o Laney LV65R ili LX65R ili slicnim pojacalima,jer ih imas za dosta nizu lovu,recimo ja sam pre mesec dana uzeo u extra stanju LX65 za 110E + postarina sto je extra...Ili neki jeftiniji Randall WH40R (isto u toj ceni je negde),pa imas Fendere FM65R i slicni (mada ti njih ne bih bas preporucio,ali stvar ukusa),kontam da mozes da biras sto se pojacala tice,ali mozda i malo da sacekas povoljnu priliku,nemoj da se zaleces...Nezgodna su vremena,ljudima treba kes,a i slabo ga ima za te stvari,pa ako ponudis i dosta manje,mozda i uspes da pazaris...
Kao sto je covek vec rekao to je verovatno kinez. Probao sam zimus bas to pojacalo sa oglasa i ne zvuci lose i ima dosata snage, medjutim ne zvuci nista bolje od fender freontman-a 212r ili 65r koji cini mi se i jedan i drugi kostaju novi manje nego hiwatt. Ovo pojacalo bi bila po meni ok kupovina do 180e maksimalno. Iskopao sam i neke kritike na netu, gde nisam bas procitao nesto pozitivno, pa sam odustao. A to za englesku proizvodnju je potpuna laz.
Hvala na pomoci, tako sam i mislio. Mozda je pametnije recimo da idem na Vox VT40 koji je nov 22.000, sad mi je on nesto u pameti.
- nikolic025
Ni ti Vox-ovi nisu nikakvi,imao sam VT50 212 i to je modeling,procesor ima u sebi,jako lose prima pedale...Mislim da je najbolje da uzmes Laney ili neko slicno pojacalo sa dva kanala,bez procesora i ostalih gluposti,da ima reverb i sve ostalo se mnogo bolje resi pedalama...