VOX AD30VT
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
VOX AD30VT
Mogu da ga kupim polovnog(izvrsno ocuvanog!) za 200 evra, ima lampu u pred-pojacalu,lampa je Elektro-harmonix 12AX7. Uz pojacalo dobijem i foot switch. Da li je ova AD..VT serija bolja od samo ..VT serije? I da li je isplatljivo sve ovo uopste?
I,jos nesto,da li se moze na ovom pojacalu koristiti foot switch za ..VT seriju?
I,jos nesto,da li se moze na ovom pojacalu koristiti foot switch za ..VT seriju?
Re: VOX AD30VT
AD..VT serija je preteca VT serije. VT serija ima vise opcija i veci broj modela pojacala (22) u odnosu na AD..VT (11) i VT serija ima 66 vec gotovih preseta, AD..VT 11. Ostalo je isto... Mislim da moze isti footswitch, a sto se tice isplatljivosti, pa nov VT ti je oko 21.000.
Zar se nisi ti druzhe raspitivao oko onog Boss GT-6? ako nisam pobrkao
ako nisam, pa koja je sad pricha, hocesh presete pojachala, a da ih menjash footswitchem?
ma zaboravi.
kupi neki od novih POD HD procesora i zavrshi posao. direktno u razglas za tu tvoju prichu, eventualno neki mali fender frontman od 50e da ga koristish kao monitor i tjao-zdravo.
EDIT: hm...mislio sam da ima neki pod hd od oko 200e, pa nishta, korisnici procesora se brzo zasite igrachkica
[mada ni mi sa pedalama nismo bolji], pa lepo sachekaj josh mesec dana, bice neki na oglasima garant, za oko 250e.
ako nisam, pa koja je sad pricha, hocesh presete pojachala, a da ih menjash footswitchem?
ma zaboravi.
kupi neki od novih POD HD procesora i zavrshi posao. direktno u razglas za tu tvoju prichu, eventualno neki mali fender frontman od 50e da ga koristish kao monitor i tjao-zdravo.

EDIT: hm...mislio sam da ima neki pod hd od oko 200e, pa nishta, korisnici procesora se brzo zasite igrachkica

- LifelessDead
ja sam imao AD15VT, tad sam ga u Sky-u platio 170 evra,pre jedno 5 godina, ovaj od 30 je bio 240 cini mi se...tako da nije to bas nesto povoljno, a i kao sto rekose stariji je model...iskreno ja nisam bas nesto bio odusevljen sa njim...
@ Cortex
Ne znam vise ni sam sta hocu
Pojacalo nemam nikakvo, procesor imam prilicno star i los. 200 evra budzet.
@O.o
ma nzm,taj Vox 30 vt mi izgleda pravo dobro,samo sto ovaj ima lampu u predpojacalu,za sta ja mislim da je prednost,kolika tolika.
Ne znam vise ni sam sta hocu

@O.o
ma nzm,taj Vox 30 vt mi izgleda pravo dobro,samo sto ovaj ima lampu u predpojacalu,za sta ja mislim da je prednost,kolika tolika.
Kada bi nasao ovako nesto. http://www.kupujemprodajem.com/paewey-u ... id=1589879 Znam da si iz RS, ali mozda moze i tamo nesto ovako da se nadje... Samo predlog... 

pa i VT ima 12AX7 lampu u predpojacaluSlashvgd wrote:@ Cortex
Ne znam vise ni sam sta hocuPojacalo nemam nikakvo, procesor imam prilicno star i los. 200 evra budzet.
@O.o
A kako se AD30VT ponasa sa pedalama? Cuo sam da voxovima pedale ne "leze" bas najbolje.
- mislim_stvarno
mislim da ni jednom digitalnom modeling pojacalu pedale ne leze...
Nije to problem sa Voxovima onako generalno, ali ove serije što u sebi imaju ugrađene razne efekte nisu se pokazale kao osobito zahvalne za pedale ispred. Složio bih se sa ovim što kaže mislim_stvarno.
I ja mislim da im bas ne leze pedale...Ja sam probao moj MetalZone na Randalla,radi savrseno,prezadovoljan sam...Dok mi se na Vox-u bas i ne svidja...

Kupio sam Voxa,posto mu je cena smanjena na 180 jevreja. Cak sam dobio i jednu lampu gratis, za rezervu.
Prezadovoljan sam presetima i efektima ! Stvarno zvuci vrh! Danas sam ga pojacao "do daske" ,i mogu da kazem da je jacina tona pomjerila temelj kuce
Odlucio sam da od sada kupujem pedalu po pedalu, posto sam danas cuo kako svira stari vlasnik ovog pojacala,koji takodje koristi pedale (uglavnom samo bossove,jedino wah cry baby), i zvuci stvarno profesionalno, nisam osetio nista lose. Mislim da sam dobro prosao,za ovu cijenu sam dobio pojacalo,kinjigu sa upustvima, footswitch,koznu torbu, lampu za rezervu i stereo kabal. Bukvalno kao novo pojacalo.
Prezadovoljan sam presetima i efektima ! Stvarno zvuci vrh! Danas sam ga pojacao "do daske" ,i mogu da kazem da je jacina tona pomjerila temelj kuce

Bitno je da si ti zadovoljan