u svakom slucaju puno srece u bizMisu
SAMO ZA PRAVE GITARISTE!!!!! - Pickbandz
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: SAMO ZA PRAVE GITARISTE!!!!! - Pickbandz
jes' tako

Ja bih dao 200 dinara, i kupio bi sigurno oba, da imam i da nekome poklonim.
Obzirom da se u Kini prave Nike patike i Ray Ban naočare za 2 dolara, ne verujem da bi ovo trebalo da bude nešto skupo ako se uveze na veliko.
Računaj oko 100-500 evra na marketing i promociju proizvoda, i mogući rizik da ti neka firma tipa Mitros "otme" proizvod posle nekog vremena i zatvori te nižom cenom. Obzirom da je za jedan dan tema dobila dve strane, znači da postoji kakvo takvo interesovanje, što dalje znači da je proizvod novina u neku ruku, koliko god delovao besmisleno. Ljudi vrlo često troše svoj novac za besmislice i nepotrebne stvari...
Treća stvar je problem što ti je proizvod namenjen vrlo uskom krugu potrošača (nije hleb i mleko), te je takođe diskutabilan promet - odnosno isplativost - dakle zarada.
Eto, dobio si portabl istraživanje tržišta za dž.
Obzirom da se u Kini prave Nike patike i Ray Ban naočare za 2 dolara, ne verujem da bi ovo trebalo da bude nešto skupo ako se uveze na veliko.
Računaj oko 100-500 evra na marketing i promociju proizvoda, i mogući rizik da ti neka firma tipa Mitros "otme" proizvod posle nekog vremena i zatvori te nižom cenom. Obzirom da je za jedan dan tema dobila dve strane, znači da postoji kakvo takvo interesovanje, što dalje znači da je proizvod novina u neku ruku, koliko god delovao besmisleno. Ljudi vrlo često troše svoj novac za besmislice i nepotrebne stvari...
Treća stvar je problem što ti je proizvod namenjen vrlo uskom krugu potrošača (nije hleb i mleko), te je takođe diskutabilan promet - odnosno isplativost - dakle zarada.
Eto, dobio si portabl istraživanje tržišta za dž.
iliti sazetu SWOT analizu...
Bolje bi ovo islo napolju, nego ovde, to je sigurno.
definitvno, kada sam sve stavio na papir, nikome se ne bi isplatilo, ni kupcu, ni prodavcu....elem, iz fazona cu staviti narukvicu ovih dana na kp za .... 1000,00 (?)
a onda pravo u kafanu da se ubijem kao majka (ako moze za te pare) jer mi se bivsa riba udala pre par dana
hvala vam svima jos jednom pozzzzz