Marshall MG 100DFX
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Marshall MG 100DFX
Svakako zvuči više maršalski od Bamdita™, pošto je Maršal, je l te... e sad, koliko je to zadovoljavajuće, to je pitanje.
-
Govorim sa tacke gledista klupskih svirki-tezge itd...ne ocekujem sad neki vrh zvuk,vec mi treba neki fazon tona tipa MAINSTREAM roka,BLUESS i tako to...
-
Samo da kazem da ja imam 600 evra za pojacalo,ja bih definitivno i bezkompromisno ocekivao vrh zvuk.
***** ne mozes kupovati pojacalo pod parolom:Koristicu ga na tezgama klupskim pa mi ne treba dobar zvuk,onda lepo uzmes neki procesor za neke male pare i kopcas ga u miksetu i eto ti loseg zvuka.
***** ne mozes kupovati pojacalo pod parolom:Koristicu ga na tezgama klupskim pa mi ne treba dobar zvuk,onda lepo uzmes neki procesor za neke male pare i kopcas ga u miksetu i eto ti loseg zvuka.
- wicker man
-
ok,imam Fender Hot rod deluxe u TWEE|D-u iz devedeset i neke,ako neko ima mARSHALL u toj klasi,a da bi menjao,javite mi,pooZ!
-
vrh zvuk druze kosta od 1000 evrica,pa navise...Dragovjejevic wrote:Samo da kazem da ja imam 600 evra za pojacalo,ja bih definitivno i bezkompromisno ocekivao vrh zvuk.
Kako kome, tj zavisi šta ti je vrh zvuk i koliko si raspoložen da platiš.
Poenta je sto moze JTM45 da se za te pare nadje, mozda i JCM. A to je dobar marsalski zvuk
-
jtm sam probao radi duplo losije od mog FENDER-a...jedino JCM
- sirac-šunka
- vragolan
A kakvi su Marshall MA, tu je neđe oko 400 evra za komplet laNpu, a ima tu i neki jefćiniji boksovi od oko 300 jevra...?zokigajson wrote:vrh zvuk druze kosta od 1000 evrica,pa navise...Dragovjejevic wrote:Samo da kazem da ja imam 600 evra za pojacalo,ja bih definitivno i bezkompromisno ocekivao vrh zvuk.
Suma summarum, 700. Zvuk???
Hah... al dobro, ako tebi MG solidno zvuci, definitivno imamo skroz drugaciji ukuszokigajson wrote:jtm sam probao radi duplo losije od mog FENDER-a...jedino JCM
-
...lepo sviraj bracika,pa ce zvucati...!
- mislim_stvarno
brate, kako god da sviras, bolje pojacalo bolje zvuci... I lik koji svira mesec dana i zek vajld ce bolje zvucati na jcm, i na tranzistorskom jcm, i na valvestate, i na avt, i na gomili drugih pojacala nego na mg. Mg je djubre koje ne bi trebalo da ima ni m od marshall u imenu. Najpogodnije je za chainsaw tip zvuka, i nista drugo...
-
ok.ljudi pobedili ste...jel ima neko nesto zanimljivo za mene pa da menjamo,...dobio sam natrag u mog bandita pre neki dan,kao nov je...pozz!
- mislim_stvarno
nije u tome poenta, niko te ne tera da kupis nesto drugo ako si resio da uzmes mg, ja sam samo odgovorio da mi je glup taj argument, "nisi ga svirao kako treba"
moje misljenje je da mg ne bi mogao da se proda u ovom broju (tj mislim da ne bi imao ni pola ove prodaje) da ne nosi ime koje nosi...
dosao si na forum da trazis savet, dobio si odgovore koji ti se ne dopadaju, ali ostajes i dalje pri onome sto si prvo rekao pa mi izgleda da te nije zanimalo nase misljenje nego si samo hteo da ti aminujemo kupovinu. tvoje pare, uzmi sta hoces, uzmi mg, ako neces, imas milion predloga...

dosao si na forum da trazis savet, dobio si odgovore koji ti se ne dopadaju, ali ostajes i dalje pri onome sto si prvo rekao pa mi izgleda da te nije zanimalo nase misljenje nego si samo hteo da ti aminujemo kupovinu. tvoje pare, uzmi sta hoces, uzmi mg, ako neces, imas milion predloga...