Hendrixov setup
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Hendrixov setup
Hmmm godza skup ovaj Hendrix ekspirijens saund sistem pedala 
Treba se baaas odresi kesa za sve to.. :S samo mi je bio problem da vidim dal je to u stvari to. Da znam kad budem kupovao

Treba se baaas odresi kesa za sve to.. :S samo mi je bio problem da vidim dal je to u stvari to. Da znam kad budem kupovao
Pa ne moras da se drzis toga...al to bi trebalo biti to...fuzzface, wah, vibe, oktaver...leslie...ali opet da sviras na njegovoj opremi neces zvucati kao on...vlada92 wrote:Hmmm godza skup ovaj Hendrix ekspirijens saund sistem pedala
Nisam trazio tvoje misljenje i tvoju predpostavku kako cu ja da zvucim, pitao sam samo da li je ispravan setup njegovih efekta.kljaja wrote:
Pa ne moras da se drzis toga...al to bi trebalo biti to...fuzzface, wah, vibe, oktaver...leslie...ali opet da sviras na njegovoj opremi neces zvucati kao on...
Ono sta sam htio da naglasim jeste da ne moras da se drzis bas tih pedala navedenih na slici jer je originalni univibe jaako tesko naci...vlada92 wrote:Nisam trazio tvoje misljenje i tvoju predpostavku kako cu ja da zvucim, pitao sam samo da li je ispravan setup njegovih efekta.
Pa sad, sve zavisi koliko bi para dao čovek.