Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender strato kaster 1962
Gig bag iz 1967? Respect!
- wicker man
Covek im je sve objasnio,ali,opet ce biti prodavaca originalnih replika.
http://www.kupujemprodajem.com/Prodajem ... id=5893473
http://www.kupujemprodajem.com/Prodajem ... id=5893473
čoek je bog.
..nema dalje.
..nema dalje.
Meni lici kao da je neko sa ovog foruma odlucio da se zajebava...
fali ti "konspirisi kijanu" pored te izjave.
- LifelessDead
Seljak. Na tom sajtu treba da se uvede ozbiljna moderacija da se ovakvi odmah uklone. Ako ima neke frustracije nek se obrati licno osobi koja ga nervira a ne da javno sere i spamuje ili nek zaobidje i eventualno dodje na ovu temu ako bas ne moze da izdrzi. Plus lik valja neke satove za 200eur a vamo zajebava prodavce fejkova
...mozda je Trzalica, on je zvanicni "Gibson/Fender police in Serbia" 

Last edited by LifelessDead on 29 Feb 2012, 17:27, edited 1 time in total.
LifelessDead wrote:Seljak. Na tom sajtu treba da se uvede ozbiljna moderacija da se ovakvi odmah uklone. Ako ima neke frustracije nek se obrati licno osobi koja ga nervira a ne da javno sere i spamuje ili nek zaobidje i eventualno dodje na ovu temu ako bas ne moze da izdrzi.
Samo jedna stvar, komentari ... to bi resilo sve probleme.
brate, al' Ljubiša je pobedio...oprema, oprema, oprema i na kraju prodaje Reno 25 

Mora da ga je pazario od Hendrix-a, pa se prodaje kao VintezVoid wrote:brate, al' Ljubiša je pobedio...oprema, oprema, oprema i na kraju prodaje Reno 25
da, da..stavio mu i flojd xD
- rockozaurus
Pisao sam ali mi admin ljubazno odgovorio da to nije u skladu sa zakonom!?Valjda im ide u prilog da ima sto vise guzve na sajtu.djomla wrote:LifelessDead wrote:Seljak. Na tom sajtu treba da se uvede ozbiljna moderacija da se ovakvi odmah uklone. Ako ima neke frustracije nek se obrati licno osobi koja ga nervira a ne da javno sere i spamuje ili nek zaobidje i eventualno dodje na ovu temu ako bas ne moze da izdrzi.
Samo jedna stvar, komentari ... to bi resilo sve probleme.
komentare je nemoguce uvesti jer ce uvek konkurencija stavljati negativne a i ima dovoljno besposlenih ljudi koji bi uzivali u tome da drugima prave stetu...a i ne mozes da ostavis komentar u prodavnici pored euro-krema i da napises da ne valja
na kupcima je da budu pametni ili ne

- johnny_b_good
Nije sve na kupcu. Da valja zakon uvele bi se kazne za LAZNO oglasavanje i predstavljanje necega sto to nije. Ali jebiga mi smo samo Srbija.
nije lazno oglasavanje ako je neko stvar kupio kao original, ili ako veruje da je to to sto oglasava... meni su na nasim oglasim puno veci problem cene vise nego u radnji... ima tu malo i toga sto je kod nas pala cena nekih stvari dosta, ali ima i jednostavnog bezobrazluka ljudi, a protiv toga nema zakona..