Peavey bandit 112
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Peavey bandit 112
Peavey bandit 112 75w,mi je skrenuo paznju na sebe po ceni,neznam kakvog je kvaliteta.Svirao bih muziku od dugmeta,corba,zdravka itd.I nesto malo strane.Cena mu je 250e.Video sam i Fender Frontmen 212R 100w,200e.Hteo sam Rolanda cube80xl,ali sam odustao zbog cene.Vidim ima Peavey Vyper75w isto je 250e.Ali nekako sav svetli,pa mi deluje neozbiljno! Cujem da je bolje uzeti pojacalo a efekte posebno.Zanimaju me misljenja,iskustva i predlozi.Poz.
Re: Peavey bandit 112
Da li moze neko da mi kaze samo da li se na ovom pojacalu poze svirati domaca pop muzika?
Naravno da može.
Ja sam u par navratia svirao ovo pojačalo kod drugara, stara verzija, i kida kako radi, a naročito za tranzistorca. Poprilično je teško, ali ne previše, i zaista odaje utisak da je pouzdano napravljeno. Ima nekoliko dugmića za kojekakve opcije, i drajv mu super radi, ne samo da ima dobar klin. Koliko sam čuo kod njega, odlično prima i drive pedale, a ima i fx loop ako odlučiš da koristiš njegov drive, pa da u loop pojačala kačiš chorus, delay i tome slično...
I ne brini, i više nego dovoljno je glasno za bend, koji svira razumnom glasnoćom, pa i malo preko toga.
Ja sam u par navratia svirao ovo pojačalo kod drugara, stara verzija, i kida kako radi, a naročito za tranzistorca. Poprilično je teško, ali ne previše, i zaista odaje utisak da je pouzdano napravljeno. Ima nekoliko dugmića za kojekakve opcije, i drajv mu super radi, ne samo da ima dobar klin. Koliko sam čuo kod njega, odlično prima i drive pedale, a ima i fx loop ako odlučiš da koristiš njegov drive, pa da u loop pojačala kačiš chorus, delay i tome slično...
I ne brini, i više nego dovoljno je glasno za bend, koji svira razumnom glasnoćom, pa i malo preko toga.
- Fast beer-drinker
Bandit je odlično pojačalo, jedno od meni omiljenih. Odnos uloženog i dobijenog je odličan. Imao sam Bandit-a, a sad imam Roland-a Cube 80 X. Bio sam prezadovoljan Banditom, ali mi je Roland praktičniji, "univerzalniji", i više mi odgovara... U svakom slučaju, Bandit je super!
Stari bandit je odlican, ovi novi nisu mu ni do ...
Nove Rolande, svakako zaobici.
ni jedno pojacalo u cjenovnoj klasi ne moze prici malim rolandima sto se tice drajva.samo stvarno nece da radi na bas krs gitarama.
ne slazem se... imam noviju verziju bandita koja je za 3 klase bolja od nekog bandita koji sam imao prilike da cujem,navodno boljim zvucnikom ,ma kakvi.... ako imas za 250e go for it..mada su oni malo skupljiBane bass wrote:Stari bandit je odlican, ovi novi nisu mu ni do ...