pojasni?(.) (.) + € = ( ¤ ) ( ¤ )
ko ima pare ugradi silikone, el to?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
pojasni?(.) (.) + € = ( ¤ ) ( ¤ )
Dap, to je to.Inače samo piše 50 i 100W pozadi.Onih 100 piše da bi privuklo buržuje da kupe spravuBorn_Dead wrote:auuuh ,ala ste se raspisali i usle u neke vode koje prelaze moj kapacitet"neka hvala,ja sam svoje pivo popio pre 5 dana i meni je dosta"
elem,hvala ,manje vise sam shvatio sustinu,a to je da je 2 lampe manje vise da bi se reklo 100w i da glava izgleda ogromno da demonstrira mochvala drugari
Auh ovo sam zaboravionebojsak wrote:Još ako ima stendbaj svič, cena mu raste za 300 evra, a puniše kupuju na tone.
Slazem se u principu, kad bolje razmislim, on nije pravilno formulisao pitanje, pa prema tome ne znam na sta si mislio kad si odgovarao.Rocket Roll wrote:Ne bih znao. Fender ih u svakom slučaju ne koristi. Manje "gvožđe" = manje basa i visokih, LoFi zvuk.Dersu Uzala wrote:Vecina kulturnih firmi koristi apsolutno iste trafoe za obe verzije.
Svakako. Ja pričam iz svog iskustva - stovatna pojačala obično izbacuju veći tonski opseg. Deo toga je zato što kasnije ulaze u izobličenje, a deo zato što je izlazna sekcija velikih pojačala daleko manje opterećena (i obično bolje konstruisana, budući kasniji dizajn) od, recimo, dve male EL84-ke u pseudo-A klasi koje pokušavaju da budu najglasnije što mogu, a svoj izlazni signal isporučuju u izlazni trafojčić sumnjivog kvaliteta.Dersu Uzala wrote:Prvo, takva dva pojacala, dva razlicita modela (serije) od istog proizvodjaca, a kamoli dva razlicita modela od dva razlicita proizvodjaca i konstruktora, pa to je ko nebo i zemlja verovanto.
Šta je to "pseudo-A klasa", prvi put čujem za taj izraz?Rocket Roll wrote:... dve male EL84-ke u pseudo-A klasi...
Zato je i pod navodnicima. Postoji jedna beskonačna diskusija o tome da li je VOX AC-30 pojačalo A klase ili pojačalo AB klase, u koju ja uopšte ne mogu da se uplićem jer mi nedostaje znanja, i preovlađuje škola mišljenja po kojoj je to pojačalo... ne znam kako drugačije da se izrazim... "klasa A, al' zamalo". Ponegde ga imenuju "klasom AB1".Usred Zala wrote: Šta je to "pseudo-A klasa", prvi put čujem za taj izraz?
danas svaka moze uz kintu da bude "dobra" ribatropico band wrote:pojasni?(.) (.) + € = ( ¤ ) ( ¤ )
ko ima pare ugradi silikone, el to?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest