Yamaha THR10
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Yamaha THR10
dizajnd for bejzikli evritingjuniid..?
probo netko?
Re: Yamaha THR10
Dunno, nisam probao, ali mi na prvi pogled zvucnici deluju neupotrebljivo onako majusni (naravno, u poredjenju sa dvanaesticama)
-
pa i meniščini..
ko tranzistor
a opet, ovi koji su ga probali kažu da je the ćudo
ima neku zvuči-ko-lampa- tehnologiju...stereo sliku trte mrte..
ko tranzistor
a opet, ovi koji su ga probali kažu da je the ćudo
ima neku zvuči-ko-lampa- tehnologiju...stereo sliku trte mrte..
Dunno, ovako kad mikrofon ide na par cm to mozda i zvuci ok kad se usnimi, al opet ne bi' rekao. A da ne pominjem sto mi sam koncept opasno fejluje, jer deluje kao prilicno skupa igracka za vezbu. Kontam da roland cube serija radi sve sto i ovo, kad ubodes komp ili mp3 u aux in za backing track
Aham, probao ga u mitros cini mi se...trt-mrt, mnogo novaca za tu zajebanciju
-
roland cube je ok, ali ovo je čini mi se druga priča
softver, modulacije ovo ono..Najmanje mi poverenje uliva to što umutra ima dve svetiljke koje treba da podsećaju na lampe
a opet, nikako iz sebe da izbacim uverenje velika kutija-veliki zvuk
ko zna, možda dođe vreme kada će savršen zvuk dolaziti upravo iz ovakvih prdavaca, ali ću ja valjda i tada s čežnjom gledati u velike kabinete..
softver, modulacije ovo ono..Najmanje mi poverenje uliva to što umutra ima dve svetiljke koje treba da podsećaju na lampe
a opet, nikako iz sebe da izbacim uverenje velika kutija-veliki zvuk
ko zna, možda dođe vreme kada će savršen zvuk dolaziti upravo iz ovakvih prdavaca, ali ću ja valjda i tada s čežnjom gledati u velike kabinete..
-
dobro zene, probao si..ali na stranu novci, kako ti se činio zvuk?
Al jbg, ako ti laptop treba za dati softver, imas gazilion vise mogucnosti ako ides gitara>neki A/D konvertor>laptop sa gitar rigom ili amplitube il tako nesto, jos sto imas mogucnost midi kontrole efekata itd....
Bejase to pre dva meseca pa me pamcenje bas i ne sluzi, a i bilo je to u onoj nesretnoj prostoriji na nekom squier strat-u.
Bas sam se bio zagrejao za isti gledajuci YT klipove, cak sam hteo da ga kupim u US-i(tamo kosta 300$ jelte) kod nas oko 400 eura koliko se secam. Razocarenje je bilo uglavnom. Mozda za neko kucno vezbanje, ali za tu kintu!?!?!?! Micim uh!
Bas sam se bio zagrejao za isti gledajuci YT klipove, cak sam hteo da ga kupim u US-i(tamo kosta 300$ jelte) kod nas oko 400 eura koliko se secam. Razocarenje je bilo uglavnom. Mozda za neko kucno vezbanje, ali za tu kintu!?!?!?! Micim uh!