Ja sam pre jedno 3 godine radio sa njim jednu trampu na kp.To mi je inace bila i prva prodaja/trampa,nisam znao nista o slanju,placanju,mentalitetu kupaca/prodavaca.
Imao sam Dynacord Gigant II iz 70 i neke.Lampaska mikseta sa 7 kanala i 8mi je bio kao master.Imala je 4 x el34 koje je trebalo zameniti.Takodje su i siberi bili sjebani.E sad tad su svi govorili da su lampe skupe ko djavo i da se tesko nalaze.Jbg,nisam imao ja pojma oko tih stvari nista,mogao sam da sacuvam trafoe
Cena je bila 5000 din.Javilo se par likova,niko ozbiljan.Onda se javi Nedja i ponudi mi kompltenu masku HSS za strata,posle sam izvalio da je bio neki aster ili tako nesto.Tad mi nije ni rekao sa koje je gitare niti koji su magneti.A ja nisam ni pitao
I tako mi odradimo trampu i on kaze da svako plati svoju postarinu, i ja jak,mlad,glup i neiskusan pristanem.U posti (posto sam slao Post Expressom) su imali vagu koja je merila do 20kg,ali je mikseta bila dosta teza

i zaokruzimo mi na nekih 22,23 kg ako,se secam dobro i postarina mi ispadne 700 i nesto dinara.Jos sam nasao i originalni kofer za nju.Meni stigne maska i na otpremnici vidim da je njegova postarina bila oko 200 din tad