ej ljudi samo jedno kratko upozorenje!
jao e, sinoc sam imao epizodu sa small stone-om hteo sam da popizdim. nevidjeno sam se bio skenjao u trenutku.
naime, uzeo sam sa Banzai-a onaj konvertor Visual Sound 2.1mm to 3.5mm konvertor, koji ne samo shto radi tu konverziju vec i prebacuje "tip" da bude pozitivan a ne negativan kao kod 2.1mm Boss style utikacha. I ja ti lepo ukljuchim stone-a na to i u pedalboard, kad ono nijedna pedala mi ne radi - napajanje se zakochilo, tj u kratkom spoju je. ok izvadim ja, sve proradi, skapirao sam koliko je sati, ali nakon toga sam palio pedalu i nije radila. ja se smorio kao DUPE.
medjutim onda je pochela kao da radi nekako i ja odahnem. onda sam izvalio da je neko prelemio dc jack totalno i josh par konekcija u vezi sa poweringom izmenjao tako da dc jack nije ni moguce koristiti, chak, CHAK je savio prekidach unutar samog dc jack-a kako bi on stalno bio tako povezan da odgovara bateriji. Dakle ja ne mogu da verujem. jedva sam se snashao da sipovezujem sve da mogu da ga koristim bez baterije i da sve zvuchi kako valja i SRECOM bez fatalnih posledica po sam fejzer. jbt treba otvoriti chetvore ochi kad se od nashih kupuje stara oprema, bash zamalo da uradim isto shto se desilo drugaru sad skoro, kad je spalio small stone verziju 3 za sekund.
znachi pazite mnogo mnogo mnogo.
bio sam u fazonu ma brate...ili bi neko promenio ceo jack ili ju je koristio svo vreme na bateriju tako da nema potrebe da proveravam neshto narochito, medjutim kjurac. ju ju ju ju pa ja se osecam religiozno kad samo pogledam na taj pcb iz 77-e a kamoli da prcham i prelemljujem stvari, majku li im elektricharsku.