Fender Mustang 3 i 4 pojačalo

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
kitarmen

Fender Mustang 3 i 4 pojačalo

Post by kitarmen » 13 Jan 2013, 10:09

Pozdrav. Kako se vam čini Fender Mustang 3 ili 4 pojačalo? Kakvi su zvukovi? Jel su dobri ili se čuju plastic sintetički? Kakvi su celestion speakeri koji su ugradjeni? Da li bi ih upotrebili na igranje uživo? Hvala.

guv'nor

Re: Fender Mustang 3 i 4 pojačalo

Post by guv'nor » 17 Jan 2013, 17:01

Sviro sam samo keca i dvojku, mada je sve isti proc i softver. Meni so to opasno sviđa samo po sebi, a i u poređenju sa Marshall-ovim FX kako već i Roland Cubićem. Ne vidim ikakvih problema za svirku po kući, sa drugarima u podrumu, kafiću, klubiću pa i bini. Iskreno, a pričam kao neko ko je navikao na pojačala, mnogo mi je prihvativije taj trip (modeling pojačala)
od procesora pa u razglas.

Trojka i četvorka bi bili samo još bolji u svemu navedenom - više snage, mnogo bolji zvučnici, otvorena leđa pojačala i displej koji ti dozvoljava da sve parametre menjaš na samom pojačalu (za razliku od 1 i 2, koje moraš da kačiš na komp da bi ušao i sitna crevca edit-a).

IMHO, trenutno best buy na tržištu.

P.S. Ako se ima oraha onda se, naravski, ide na besan proc, besan snagaš i isto tako besnu kutiju... :mrgreen: :ziveli:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 17 Jan 2013, 17:43

guv'nor wrote:P.S. Ako se ima oraha onda se, naravski, ide na besan proc, besan snagaš i isto tako besnu kutiju... :mrgreen: :ziveli:
Image
Image
Image
:homer:

:mrgreen:

guv'nor

Post by guv'nor » 17 Jan 2013, 18:00

Taj rad :)
Samo, mogao si da upariš kutiju i snagaša, što si ga ušarenio kada obe firme prave i jedno i drugo? :mrgreen: :ziveli:

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 17 Jan 2013, 19:49

Ma dobro, mesa lepse ide uz rackove sa procesorima/snagasima, za marsal ti treba glava na boksu da bi izgledalo kako treba

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 17 Jan 2013, 20:09

guv'nor wrote:Taj rad :)
Samo, mogao si da upariš kutiju i snagaša, što si ga ušarenio kada obe firme prave i jedno i drugo? :mrgreen: :ziveli:
don't split hairs with me Rodney!

I like to mix it up :mrgreen: :lol: :ziveli:

xspaceman

Post by xspaceman » 17 Jan 2013, 21:19

:kokice:

neki

Post by neki » 18 Jan 2013, 05:07

guv'nor wrote:Sviro sam samo keca i dvojku, mada je sve isti proc i softver. Meni so to opasno sviđa samo po sebi, a i u poređenju sa Marshall-ovim FX kako već i Roland Cubićem. Ne vidim ikakvih problema za svirku po kući, sa drugarima u podrumu, kafiću, klubiću pa i bini. Iskreno, a pričam kao neko ko je navikao na pojačala, mnogo mi je prihvativije taj trip (modeling pojačala)
od procesora pa u razglas. schamp

Trojka i četvorka bi bili samo još bolji u svemu navedenom - više snage, mnogo bolji zvučnici, otvorena leđa pojačala i displej koji ti dozvoljava da sve parametre menjaš na samom pojačalu (za razliku od 1 i 2, koje moraš da kačiš na komp da bi ušao i sitna crevca edit-a).

IMHO, trenutno best buy na tržištu.

P.S. Ako se ima oraha onda se, naravski, ide na besan proc, besan snagaš i isto tako besnu kutiju... :mrgreen: :ziveli:
da li je neko uporedjivao dvojku sa fender super champx2 pojacalom.

Post Reply