...odlicno zvuci stvar sto si postavio...sad se tu otvara pitanje razlike izmedju Whammy Harmoniman-a i obicnog Whammy
Iskustva sa "harmonajZer" pedalama
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Midnight Rider
Re: Iskustva sa "harmonajZer" pedalama
@+Hopkins+
...odlicno zvuci stvar sto si postavio...sad se tu otvara pitanje razlike izmedju Whammy Harmoniman-a i obicnog Whammy
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Uzmi whammy, to ces docnije i lako prodati..ako ti ne bude odgovaralo...

Ne brini za akorde. Na novoj verziji tj. whammy V (ili DT) to radi kako treba. Konačno su se setili da naprave whammy kako valja. Ono što se tebi ne bi svidelo je nedostatak inteligentnih harmonija tj ne biraš skalu kao kod bossa nego cimaš pedalu gore dole u zavisnosti od toga koji ti interval treba.
Hog 2 je odličan ali preveliki i preskup. A i nema pitchshift na +2 oktave
PS6 ima ok harmonije, ali ti treba posebno expression pedala za pitchshift, što je dodatno mesto na boardu i trošak.
Da sam na tvom mestu ja bih uzeo whammy V. Doduše, ja ću to svakako da uradim jednom prilikom
Hog 2 je odličan ali preveliki i preskup. A i nema pitchshift na +2 oktave
PS6 ima ok harmonije, ali ti treba posebno expression pedala za pitchshift, što je dodatno mesto na boardu i trošak.
Da sam na tvom mestu ja bih uzeo whammy V. Doduše, ja ću to svakako da uradim jednom prilikom
Ako je vemi dobar za gilmura, grinvuda i vajta, bice dobar i tebi. 
- Midnight Rider
Slazem se sa vama, problem je sto kod nas jos nisam video Whammy 5 u prodaji...jedino da nabavim iz inostranstva